2777
2789

ما ۵ سال باهم  بودیم کلا اولین پیامی که بهم داده بودیم رو هم داشتیم تک به تک همه چی ک از ۵ سال پیش بود تاالان اگ یدونش پاک میشد خودزنی میکردم ولی نمیدونم بعد از خیانتش خدا چجور قدرتی بهم داد تو ۵ دقیقه همه رو پاک کردم! حتی دیگه واسه اخرین بارم نگاهشون نکردم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی مگه نه هر موقع میدیدی جیگرت میسوخت برن گومشن دنبال لیاقتشون احمقا

دقیقاااا اگه اون لحظه پاک نمیکردم دیگ هیچوقت نمیتونم‌پاک کنم و هروقت میدیدم داغون میشدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
عکس و فیلم و پیام ....

نه فقط پیام هاش ،بلکه خودشم از ذهنت پاک کن

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چون از چشمت افتاده راحت قیدشونو زدی

دقیقا بدجور از چشمم افتاد

نه فقط پیام هاش ،بلکه خودشم از ذهنت پاک کن

پاک شده😂

کسی که‌ ۱۰ دقیقه ازش بیخبر میموندم دق میکردم الان ۸ ماهه بی خبرم و برام هیچ ارزشی نداره

خوشحال باش که ادامه زندگیتو با یه خائن نمیگذرونی😁ناراحتی نداره

اتفاقا خوشحالم😁♥️