2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور

گفتم اگت سنت کم هست هنوز صفحات رشد بسته نشدن و قد می تونه بلندتر بشه.  

الانم برو دکتر شاید هنوز فرصت داشته باشی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گفتم اگت سنت کم هست هنوز صفحات رشد بسته نشدن و قد می تونه بلندتر بشه. الانم برو دکتر شاید هنوز فرصت ...

اره کاش زودتر مبدونسم ن بابا عزیزم ۱۵سالگی پریود شدم

همون موقع اگه رفته بودی دکتر می تونستی یه کار بکنی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

به نظرم الانم یه دکتر برو از استخون پاهات عکسبرداری می کنه بالاخره شاید هنوز فرصتی باشه 

من خواهرم 28 سالگی رفت دکتر بعد عکس گرفت دکتر نگاه کردنت صفحات بسته شده اگه چند سال زودتر امده بودی شاید هنوز شانسی بود

عزیزم داغ دلم تازه نکن اونموقه نمیدونسممم

الانم نهایتش پول یه ویزیت هست.برو دکتر شاید هنوز کامل بسته نشده باشه