2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره.من

بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟

من خودم نابودشدم تقریبا باافسردگی اضطراب شدید از آدما هم فراریم وضیعت شغلیم عاطفیمم افتضاح

بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟من خودم نابود ...

من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم 

بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باشم چون بلد نیستن با یه مرد چطور رفتار کنم و سیاست زنونه رو بلد نیستم و خیلی مشکلات دیگ

متاسفانه نابود میشیم هم نوجونیمون و هم اینده

خیلی بدن اینطور خانواده هاما داشتیم تو فامیل دختراشون الان همه کاره هستن از دود و دم و الکل و بی حج ...

من از اون خانواده ها دارم که راحت میتونن قتل ناموسی انجام بدن به خاطر این چیزا

من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باش ...

چقدر تو منی

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟من خودم نابود ...

نه گوشه گیر و منزوی شدم ،روابط عاطفی هم ندارم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من نابود شدم اضطراب وافسردگی شدید دارم

اضطراب اجتماعی دارم 

اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم 

حتی میترسم بیرون لبخند بزنم 

تنهایی نمیزارن جایی برم 

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باش ...

منوکه دانشگاهم نزاشتن برم چون همسایمون گفته بود یک دختره تو دانشگاه حامله شده.اما سعی کن بری دانشگاهتو حداقل تو شغلی موفق شی

منوکه دانشگاهم نزاشتن برم چون همسایمون گفته بود یک دختره تو دانشگاه حامله شده.اما سعی کن بری دانشگاه ...

اره دانشگاه که میزارن برم میدونی من پدر مادرم اصلا سخت گیر نیست داداشم خیلی بده خیلی