نامزد_حبیب مدیر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 عنوان کسی تو نوجونیاش محدودبوده | مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 88 پست خیلی محدود همش توخونه باشه افکار خانوادش عین طالبان باشهکسی بوده؟ 1404/07/08 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزد_حبیب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 اره.من بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟من خودم نابودشدم تقریبا باافسردگی اضطراب شدید از آدما هم فراریم وضیعت شغلیم عاطفیمم افتضاح
نامزد_حبیب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 الان ۳۳ساله ام دور از خانوادهولی هرثانیه با رفتار های مزخرف مادرم شکنجه میشمبا اینکه۶ساله ازدواج کرد ... همینکه باز دوری خوبه
xi_unknown عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 180 بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟من خودم نابود ... من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باشم چون بلد نیستن با یه مرد چطور رفتار کنم و سیاست زنونه رو بلد نیستم و خیلی مشکلات دیگمتاسفانه نابود میشیم هم نوجونیمون و هم اینده
نامزد_حبیب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 خیلی بدن اینطور خانواده هاما داشتیم تو فامیل دختراشون الان همه کاره هستن از دود و دم و الکل و بی حج ... من از اون خانواده ها دارم که راحت میتونن قتل ناموسی انجام بدن به خاطر این چیزا
ملکه_اشک_ها عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 278 اکثرا تو شهرمون اینطوریه 🎐 وقتـی هـیچ کس بـاورم نـداشت خـودم، خـودمـو بـاور داشتـم..🌱 . ️
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باش ... چقدر تو منی بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14015 بعد نوجونی که بزرگترشدی تونستی به حالت عادی برگردی عین بقیه آدما؟روابط عاطفی تون چطوره؟من خودم نابود ... نه گوشه گیر و منزوی شدم ،روابط عاطفی هم ندارم همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 من نابود شدم اضطراب وافسردگی شدید دارم اضطراب اجتماعی دارم اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم حتی میترسم بیرون لبخند بزنم تنهایی نمیزارن جایی برم بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
ladyofheaven عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 533 کاملا بدون اعتمادبنفسم بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند
نامزد_حبیب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 من خودم الان ۱۸ سالمه تو خانواده خیلی،محدود بزرگ شدم بنظرم توی زندگی دو نفرم هیچوقت نمیتونم موفق باش ... منوکه دانشگاهم نزاشتن برم چون همسایمون گفته بود یک دختره تو دانشگاه حامله شده.اما سعی کن بری دانشگاهتو حداقل تو شغلی موفق شی
xi_unknown عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 180 چقدر تو منی حالا این یه قسمتش هستبخاطر محدودیت همه دوستامو از دست دادم اصلا بلد نیستم با یه پسر چطور رفتار کنم همش گند میزنم
نامزد_حبیب مدیر استارتر عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5801 نه گوشه گیر و منزوی شدم ،روابط عاطفی هم ندارم الان چندسالتونه
xi_unknown عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 180 منوکه دانشگاهم نزاشتن برم چون همسایمون گفته بود یک دختره تو دانشگاه حامله شده.اما سعی کن بری دانشگاه ... اره دانشگاه که میزارن برم میدونی من پدر مادرم اصلا سخت گیر نیست داداشم خیلی بده خیلی