2777
2789
من حتی با خانوما هم‌نمیتونم ارتباط بگیرم ،لال میشم نمیتونم‌دو کلمه حرف بزنم کسی هم که اومده کنارم نش ...

من خیلی تو تنهایی رو این قضیه ارتباط گرفتن رو خودم وار میکنم تقریبا موفق شدم

من بچه بودم خیلی خیلی ازش کتک میخورم هیچوقت نمیزاشت بابام بفهمه اگ بهش کوچک ترین جیزی میگفتم فوری می ...

چند سال بزرگتره؟ برای من ۶سال مامان منم هوای اونو داره الان از جفتشون متنفرم بابامم یک آدم بی تفاوت بود مثل مترسک اگه بابات اینجوری نیس بگو بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال بزرگتره؟ برای من ۶سال مامان منم هوای اونو داره الان از جفتشون متنفرم بابامم یک آدم بی تفاوت ...

وای بابای منم خیلی بی‌خیال و اصن کاری به این کارا نداشت 

منو مامانم محدود کرد 

فامیلای بابام همه شون دختراشون آزاد حتی مسافرت میرن با دوستاشون...

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
میرم برای کارای اداری یا بانکی بیرون کف دستام از استرس عرق می‌کنه:)

خوش بحالت میتونی خودت بری من تاحالا  تو عمرم تنها بیرون نرفتم همش با مامانم یا آبجیم بودم آرزو دارم یبار تنهایی برم کارامو کنم

دیروز رفتم بانک مامانم باهام اومد هی میگفت تموم نشد منم هی میگفتم تروخدا برو بشین تموم شد میام دوباره دو دیقه بعد 

خیلی خجالت کشیدم جلو بقیه انگار بچه بودم تا شب همش از ناراحتی غصه میخورم

من حتی نمیتونم تو اتاق تنها باشم باید همش جلو چشمشون باشم

دره اتاق منو چندبار شکستن چون بسته بود یه مدتم از جا در آوردنش کلی هم کتک خوردم سر بستن در اتاق چون مهمون میاد خونمون دوباره گذاشتن سرجاش درو درک نمیکنن یه دختره ممکنه لباس عوض کنه از حموم بیاد......

خوش بحالت میتونی خودت بری من تاحالا تو عمرم تنها بیرون نرفتم همش با مامانم یا آبجیم بودم آرزو دارم ...

خب منم با مامانم میرم

تنها نمی‌ذاره برم 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
الان دانشگاهو میزارن تنها بری؟

هنوز ک نرفتم

ولی خواهرم زمانی ک دانشجو بود خیلی زجر کشید خیلی 

خودش می‌بردش برش میگردوند ، یه دیقه دیر میکرد بهش شک میکرد ، همش گوشیش میگشتن