2777
2789

از خورشت و کباب گرفته تا سبب زمینی تن ماهی هم برام لقمه میگیره میاره بالا نمیدونم چرا فکر کرده دارم از گرسنگی میمیرم ظرف غذاشو که نمیشه خالی برگردونم دانشجو هستم نهار رو سلف میخورم شام هم حوصله ندارم برای خودم تنهایی دست به گاز و آشپزی بشم معمولا یه چیز حاضری میخورم و مواد غذاییم تکمیل نیست دوبار تو رودرواسی سالاد ماکارونی و کشک بادمجون درست کردم براشون بردم ولی امشب واقعا حوصله نداشتم فقط ظرفشون رو شستم دادم بهش به نظرتون زشته اینسری غذا آورد بگم ممنون میشم دیگه برا من غذا نفرستید اینجوری راحت ترم ؟

این روزا میگذره اما به سختی

خودش  میگفت تو درستو بخون انتظار ندارم غذا بفرستی من پیرزنم  تو خونه بیکارم هرچی داشتیم برا توهم می‌فرستم با آشپزی خسته نشی ولی خودم معذبم اینجوری نمی‌خوام نمک گیر بشم آخه مامانم که نیست بی منت و انتظار برام غذا درست کنه 

این روزا میگذره اما به سختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا به مدت ظرف خالی ببر

به نظرم تز مهربونی و محبتش هست می گه یوقت بوی غذا بهش می خوره دلش می خواد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

🦦🦦🦦 بزار بده خب مامان من انقدر به فکر شکمم نیست که ایشون هست واجب نیست حتمن پر کنی که حالا اگه معذبی بگو ممنونم خیلی لطف دارید به خدا خودم یه چیزی درست میکنم میخورم اینجوری زحمتتون میشه یا اصلن نگیر بگو خوردم وعده بعدیمم جایی قراره برم میمونه خراب میشه  

بنظرم این که به فکرت هست نشونه با شخصیت بودنش .. نه نگو .. تشکر کن بگو حاضر به زحمت شما نیستم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …