2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
من ازش خواستم شرح وظایف مشخص کننچون داخل واحدما شرح وظایف وجود نداره و فشار کاری زیاده مخصوصا روی من ...

دقیقا محل کار من هم همینطور بود یه سری از بیکاری تو چرتن یا تو اینستا..یکی هم مثل من بلانسبت مثل خر کار می‌کنه دستم ناقص شده آنقدر با موس کار کردم و نوشتم مفاصل انگشتام درد می‌کنه. البته تقصیر خودم هم هست وجدان کاریم بالاست و مثل اونا از زیر کار در نمیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اول یه کار دیگه پیدا کن بعد بیرون بیا میتونی فردا پیشنهاد بدی یه هفته بهت مرخصی بدن بگو دیدم با ...

منم میدونم که استعفام از خستگی خیلی زیاده

ازاینکه تبعیض زیاد هست 

اما میدونی ی جورایی دیگه نتونستم تحمل کنم،احساس میکنم مغزم داره منفجر میشه

توی محیط کاری من زیاد نمیشه مرخصی رفت

نهایت دوروز

اخه حتی علت رو نپرسید ( البته علت رو میدونه)یکدفعه ای قهرکرد و اصلا دیگه باهام صحبت نکرد

یه چند روز سکوت کنید خشمش رفع شه بعد درخواست صحبت حضوری بدید 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
دقیقا محل کار من هم همینطور بود یه سری از بیکاری تو چرتن یا تو اینستا..یکی هم مثل من بلانسبت مثل خر ...

دقیقا مشکل من هم همینه

مشکلات زیادی برام پیش اومده و درحال حاضر دارم قرص ضد اضطراب مصرف میکنم

چون واقعا استرس محیط کار و کارم بالاست.

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط

منم میدونم که استعفام از خستگی خیلی زیادهازاینکه تبعیض زیاد هست اما میدونی ی جورایی دیگه نتونستم تحم ...

لااقل حقوق بالایی میگیرید ؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

جای خصوصی اینطوریه که قهر میکنن...منم شرکت کار میکردم بعد بانک قبول شدم مدیر عامل باهام قهر کرد...آخر سر هم برای اینکه سنواتم رو بگیرم الکی گفتم شهر دیگه ازدواج کردم و اومدم بیرون.

جای دولتی هم همینه به عده مفتخور روبروت نشستن و تو داری خودت رو میکشی برای کار.تقسیم کار هم اینطوریه که هر کی بیشتر از زیر کار در می‌ره کار کمتری بهش میدن و بالعکس.

اگه فکر می‌کنی کار بهتری میتونی پیدا کنی بیا بیرون یا نه مدتی که دنبال کاری همونجا بمون بعد بیا بیرون

حقوقم۱۸ میلیونهوقتی درمورد فشار کاری صحبت کردم چندماه قبل، قرارشد حقوقم رو بیشتر کنن ولی درنهایت افز ...

چکاری هستید جسارتا

من تو یه مرکز توانبخشی با بچه های زیر ۱۴ سال مشغول بودم . سخت بود .نمیتونستم آموزش بدم و این اذیتم م ...

امیدوارم بتونم ی کارخوب پیداکنم

ممنونم بابت توضیحاتت عزیزم

دقیقا محل کار من هم همینطور بود یه سری از بیکاری تو چرتن یا تو اینستا..یکی هم مثل من بلانسبت مثل خر ...

منم همینجوری بودم البته کار من اداری نبود و حتی وقت اضافه هام میرفتم کمک همکارام و هر وقت نیازم داشتن بیشتر میموندم انگار کسب و کار پدرم بود انقدر براش انرژی میزاشتم ضررشو خودم دیدم اگه یکم تنبل بازی در میاوردم سیم کشیم از خستگی قاطی نمیکرد بیام بیرون حیف  

کارشناس کارگزینی و منابع انسانی

کارتون که خوبه

چرا سختتونه