2777
2789
عنوان

نمیتونم فراموشش کنم

81 بازدید | 9 پست

فردا برای همیشه تمام اکانت هام و شمارمو میسوزونم 

ولی تو دلم نمیتونم فراموشش کنم .

با خودش وارد رابطه نشدم اهل دوستی بود طوری وانمود کرد اهل ازدواجه بعد فهمیدم قصدش دوستیه کلا دعوامون شد‌‌...

پیشنهاد ازدواج خیلی خوبم دارم همین دیروز دوست مادرم منو خواستگاری کرد برای برادرزادش ،یا چند نفر دیگه از اقوامم بودن ...

من نه ادم دوستی ام نه ازدواج 

نمیدونم چیشده که بعد یه سال باز نمیتونم فراموشش کنم ...

درسته دارم همه راه های ارتباطی رو برای همیشه میبندم اما ...

یه چیزی بگو دلم قرص بشه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی قصد خوبی نداره بهش فک نکن

چطوری ارگان 

میدونم 

همه اینارو میدونم .حتی میدونم فرسنگ ها با هم تفاوت داریم ولی نمیتونم 

چطوری ارگان میدونم همه اینارو میدونم .حتی میدونم فرسنگ ها با هم تفاوت داریم ولی نمیتونم

قربونت مگه من روغنم لامصب🤧🤣

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

ادمها حتی با کوچکترین حضورشون تو زندگی مون فراموش نمیشناین ک دیگه عشق و‌دلبستگی بوده فراموش ک نمیشه ...

میدونی 

من چندسال قبل عاشق کسی بودم ولی با سختی بالاخره فراموش شد الان مدت هاست ک حتی یادشم نمیکنم نمیدونم این چرا اینجوریه 

میدونی من چندسال قبل عاشق کسی بودم ولی با سختی بالاخره فراموش شد الان مدت هاست ک حتی یادشم نمیکنم نم ...

وقتی اون فراموش شده اینم میشه

یا حداقل ب مرور دیگه نبودنش ازار دهنده نیس‌ 

زندگی انقد سر راه ادم چالش قرار میده ک قبلیا برات بی اهمیت میشن

...