2777
2789
عنوان

نمیتونم فراموشش کنم

85 بازدید | 9 پست

فردا برای همیشه تمام اکانت هام و شمارمو میسوزونم 

ولی تو دلم نمیتونم فراموشش کنم .

با خودش وارد رابطه نشدم اهل دوستی بود طوری وانمود کرد اهل ازدواجه بعد فهمیدم قصدش دوستیه کلا دعوامون شد‌‌...

پیشنهاد ازدواج خیلی خوبم دارم همین دیروز دوست مادرم منو خواستگاری کرد برای برادرزادش ،یا چند نفر دیگه از اقوامم بودن ...

من نه ادم دوستی ام نه ازدواج 

نمیدونم چیشده که بعد یه سال باز نمیتونم فراموشش کنم ...

درسته دارم همه راه های ارتباطی رو برای همیشه میبندم اما ...

یه چیزی بگو دلم قرص بشه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی قصد خوبی نداره بهش فک نکن

چطوری ارگان 

میدونم 

همه اینارو میدونم .حتی میدونم فرسنگ ها با هم تفاوت داریم ولی نمیتونم 

ادمها حتی با کوچکترین حضورشون تو زندگی مون فراموش نمیشن

این ک دیگه عشق و‌دلبستگی بوده 

فراموش ک نمیشه همچین توقعی هم از خودت نداشته باش 

ولی به مرور کم رنگ میشه 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چطوری ارگان میدونم همه اینارو میدونم .حتی میدونم فرسنگ ها با هم تفاوت داریم ولی نمیتونم

قربونت مگه من روغنم لامصب🤧🤣

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ادمها حتی با کوچکترین حضورشون تو زندگی مون فراموش نمیشناین ک دیگه عشق و‌دلبستگی بوده فراموش ک نمیشه ...

میدونی 

من چندسال قبل عاشق کسی بودم ولی با سختی بالاخره فراموش شد الان مدت هاست ک حتی یادشم نمیکنم نمیدونم این چرا اینجوریه 

میدونی من چندسال قبل عاشق کسی بودم ولی با سختی بالاخره فراموش شد الان مدت هاست ک حتی یادشم نمیکنم نم ...

وقتی اون فراموش شده اینم میشه

یا حداقل ب مرور دیگه نبودنش ازار دهنده نیس‌ 

زندگی انقد سر راه ادم چالش قرار میده ک قبلیا برات بی اهمیت میشن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅