2777
2789
عنوان

یعنی یه نفر راهنمایی نمیکنه🥺

69 بازدید | 11 پست

الان وقت خریدن طلا هست یا نه؟

منظورم طلای آبشدس برای حفط ارزش پول 

الان به اندازه کافی ضرر کردیم واقعا توان ضرر بیشتر نداریم🥺💔

❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینیم

واقعا موندیم بخریم یا نه💔

خیرسرمون ثبتنام خودرو ثبتنام کرده بودیم سر همون دوسه ماه نزدیک یه میلیارد پول تو حساب موند 

ارزشش هیچی شد 

فقط میگیم یکاریش کنیم بدتر نشه اوضاع

❤️‍🩹

واقعا موندیم بخریم یا نه💔خیرسرمون ثبتنام خودرو ثبتنام کرده بودیم سر همون دوسه ماه نزدیک یه میلیارد ...

اگه ماشین ندارید ازاد بخرید 

ما سه سال اسم نوشتیم اسممون در نیومد اخر نقد بدون قرعه کشی و تحویل یکماهه از کرمان موتور خریدیم ولی اونم سه ماهه تحویل دادن

اگه ماشین ندارید ازاد بخرید ما سه سال اسم نوشتیم اسممون در نیومد اخر نقد بدون قرعه کشی و تحویل یکماه ...

نه خداروشکر ماشین داریم 

بعد صدسال گفتیم یچیز درست حسابی تر بگیریم برا خودرو خارجی ثبتنام کردیم که همون بمونه بیخ ریششون 

ماشینی که 2و نیم بود الان 3 نمیشه گرفت حتی 

هم از ماشین خریدن موندیم هم ارزش پولمون اومد پایین . اونم پولی که جونمون دراومد تا جمعش کنیم همین الان بابام فهمید تهش با پولاش 100 گرم طلا بدن چشماش پر اشک شد 

چند ماه پیش با 600 میلیون 90 گرم طلا خریده بودن.  الان با یه میلیارد!

❤️‍🩹

نه خداروشکر ماشین داریم بعد صدسال گفتیم یچیز درست حسابی تر بگیریم برا خودرو خارجی ثبتنام کردیم که هم ...

اره متاسفانه همون دو قرون پس اندازموامونم از بین بردن خدا لعنتشون کنه