2777
2789

فکرکنید منم مثل خاهرتونم

۸ سال پیش من تو اوج نوجوونیم ۶ سالی با ی پسری ک هم محله ایمون بود دوست بودم و چون سرکار نمیرفت و هیچی نداشت ب شدتم شکاک بود ولی خیلی دوسم داشت هرچی ازش میخاستی ن نمیاورد حالا گذشته رفته ولی انقد ازش محبت دیدم ک ازسمت خونوادم ندیدم راستشو بخایین خونوادمم بعد۶ سال راضی نشدن ک نشدن منم ولش کردم

و ۸سال گذشته ازاین ماجرا و۳ ساله متاهل شدم

از زندگیم خداروشکر راضیم و شوهرمم خیلی دوس دارم

بعد ۸سال پسره هنوز مجرده و ۳۵ سالش شده وبخاطرمن زن نگرفته چون ضربه بدی بهش زدم ولش کردم همه فامیلاشون و خونوادش میدونستن

چن وقت پیش عروسی بودیم اوناام بودن

مادرش با ی ناراحتی خیلی زیاد ازاول تا اخرمراسم بهم نگا میکرد ی پیرزن خیلی خوبیه

راستشو بخایین خیلی خجالت کشیدم از طرژ نگاش این ک منو دیدسروسامون گرفتم ولی پسرش بخاطرمن تا این سن مجرد مونده ی نگاه پراز ناراحتی داشت

خیلی دلم خاسته بارها فقط ی پیام کوتاه بدم بگم‌منو حلال کن

تواین دنیا نزاشتم ب کسی ازارم برسه

گاهی شوهرمم دقیقا رفتارایی ک با پسره داشتمو باهام داره پیش خودم میگم حقمه این رفتارو کردم و الان یکی دیگ دراومده جلوم 

بنظرتون پیام بدم برای حلالیت؟فکربدی نکنیدراجبم فقط حلالیت میخام ن حرف زدن باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حقی به گردن شما نداره فردا همین شکاکیت و بیکار و تنبل بودنش میتونست دلیل طلاقتون باشه 

بی دلیل که ولش نکردی 

نترس بخاطر همین ویژگیا و بیکار بودنش نتونسته ازدواج کنه نه بخاطر شما 

اصلا ایشون شرایط ازدواج رو داره شاید به طور کلی کیس خوبی نیست برای ازدواج.

در زمینه حلالیت به نظرم اصلا و ابدا شروع نکن 

نمی خواهم جسارت کنم اما ممکنه کار به جاهای باریک و بد برسه و ادامه دار بشه 

بهترین کارو کردی ولش کردی الان من خریت کردم گفتم عشقم دوستش دارم دوستم داره ب کجارسیدم برو تاپیک اخرمو بخون ببین ب کجا رسیدم.

ی ادم بی مسعولیت بی عار ک بعدده سال هیییییچی نداره بدرک ازدرد بی عاری افتاده توخط شیشه من موندم و ی بچه ن راه پیش دارم ن راه پس تنهایی جور خودموزندگیموبچمومیکشم هیچ جنگ روانیم ک نگم برات داغون شدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون