ولی یه سری چیزهایی در موردشون میشنوم نمیدونم چقدر درسته یا نه
در مورد سوسیس و کالباس خانگی بحث اصلی آلودگی به باکتری لیستریا هست که برای به خصوص بچه ها کشنده هست.
اینکه سوسیس کالباس درکارخانه درشرایط اسپتیک ( کاملا بهداشتی) با دمای سالن تولید زیر ۶ درجه تولید میشه، فرآیند پخت و تولید کنترل شده و در یک زمان مشخص هست حتی زمانی که گوشت درحال مخلوط شدنه باید به اندازه کافی بهش یخ اضافه بشه تادما بالانره نگهدارنده حتما لازمه برای تولید و اندازهاش هم مهمه و قرنطینه وآزمایش هم داره ولی توخونه نه دما کنترل میشه نه تجهیزات مناسبه و نه شرایط بهداشتی!در مورد انگل هم اگه گوشت ازکشتارگاه ها مجاز تهیه بشه مشکلی نداره.فعلا سوسیس و کالباس یا نخورید یا اگه میخورید از همون کارخونههای معروف بخرید ، درست مثل لبنیات چون اونم خیلی حساسه !!!