2777
2789

سلام 

من دستمو با آب سرد می‌شورم استخونش درد میاد 

حتی برای وضو 

آب لوله که سرد هست 

خیلی میترسم روماتیسم باشه در حدی که دکتر نمیرم از ترسش 

روماتیسم خیلی وحشتناکه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روماتیسم علایم دیگ هم داره درد مفاصل و ورم انگشتان دست اول صبحها

من فقط با آب سرد 

اگر یه دقیقه اب سرد ریخت رو دستم تا چند ساعت استخون تک تک بندا درد میاد 

اما اگر آب گرم استفاده کنم اصلا 

من فقط با آب سرد اگر یه دقیقه اب سرد ریخت رو دستم تا چند ساعت استخون تک تک بندا درد میاد اما اگر آب ...

خب اون آب رو از شب قبل بریز داخل ظرفی تا هم دمای محیط بشه .حتما هم برو آزمایش بده هم برا روماتیسم هم سنجش تراکم استخوان؛ ‌این میترسم میترسم رو هم بزار کنار ‌چیزی که شاید الان با یه قرص درست بشه با ترس بی دلیلت و نرفتن پیش پزشک شاید با جراحی درست بشه .کدومش بهتره قرص یا جراحی ؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو تابستون اینجوری نبودم گمونم الان اینجوری شدم

متوجه منظورم نمیشی منظورم اینه ک الان چون اونجوری هوا سرد نیست و اب سرد میریزی رو دستت وو درد میاره برو دکتر چون فک نکنم طبیعی باشه