2777
2789
عنوان

بنظرتون به دختر داییم بگم

145 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر 

یه دختر دایی دارم متولد ۶۴ هست و مجرده ، لیسانس کامپیوتر داره و سالهاست که داخل دفتر خدمات ایرانسل و همراه اول .. کار می‌کنه 

و خیلی هم دوست داره ازدواج کنه ولی خب خواستگار ندارم یا خوب نیستن و..

من به واسطه شغلم چند ساله مشتری یه کافینت هستم 

یه پسره س دقیقا همسن دختر دایییمه و مجرده و پسر خوبی هم هست 

این همه رفتم کافینتش هیچ وقت هیز بازی و سبک بازی در نیاورده  

قدش تقریبا متوسطه ، چهره ش هم معمولیه ، فوق دیپلم داره 

خودم متاهلم ، چند روز پیش به من گفت خانم فلانی شما داخل خانواده و فامیل و.. یه دختر خوب سراغ نداری به من معرفی کنید برای خودم می‌خوام 

منم گفتم اتفاقا یه دختر دایی دارم و... مشخصات همین دختر داییمو گفتم ! پسره هم گفت اگه میشه باهاش صحبت کن و خبر بده 

حالا نمی‌دونم به دختر داییم بگم یا نه ؟؟ 

دختر داییم ناراحت نشه ؟ 

واقعا قصدم خیره

معرفی کن حتما. دیگه خودش میبینه نخواد ردش میکنه دیگه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش همینارو‌بگو ناراحتی نداره که

کارمن درست نیست اما هیچ موقع واسطه ازدواج نمیشم میگم دعواشون میشه فحشش را من میخورم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر