2777
2789
عنوان

حركات جنين و شيطنت بعد از تولد

611 بازدید | 19 پست

سلام

خانمها كسي بوده كه توي دوران بارداري جنينش خيلي تكون مي خورده باشه اما بد از تولد آروم باشه ؟ 6 ماهه هستم خيلي ني نيم تكون مي خوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

دختر من دقیقا این طور بود تکونای توی شکمم خیلی زیاد بود اما بعد تولد یه دختر بسیااااار آروم  در حدی که در دوران نوزادی همیشه ساکت و آروم هیچ گریه هم نمی کرد بزرگیشم آروم الان یکم تازه شیطنت میکنه

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

دخمل من تو دلم خیلی آروم بود. اما الان که به دنیا اومده بی نهایت شیطونه و زرنگ. الان 11 ماهشه و راه میره. همیشه فکر میکردم دخترم خیلی آرومه. اما الان داره بیچارم میکنه. عصر که میرم خونه تازه شیطونیاش شروع میشه و دائم داره این ور اون ور یه دسته گلی به آب میده. 

دخمل من تو دلم خیلی آروم بود. اما الان که به دنیا اومده بی نهایت شیطونه و زرنگ. الان 11 ماهشه و راه ...

من شاغلم گاهي اوقات حين كار اينقدر تكون ميخوره كه ازش خواهش ميكنم آروم باشه كارم و بكنم , همسرم بچگي هاي خيلي شيطوني داشته بطوري كه با طناب مي بستنش به همين دليلِ كه يه خورده حساس شدم اگه شيطون عادي باشه مشكلي ندارم