2777
2789
عنوان

حركات جنين و شيطنت بعد از تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 19 پست
من شاغلم گاهي اوقات حين كار اينقدر تكون ميخوره كه ازش خواهش ميكنم آروم باشه كارم و بكنم , همسرم بچگي ...

عزیزم بچه هایی که خیلی شیطون هستن یعنی به طور غیر طبیعی شیطون هستن دلیلش اینه که از پدر مادر توجه و محبت لازم رو نگرفتن... از نظر روانشناسی یک نشونه مهم افسردگی در بچه ها ، بیش فعالی و شیطنت زیاد هست... اگه سعی کنی تو دوران بارداری ارامش داشته باشی و خودت رو از استرس ها دور نگه داری و وقتی بچه به دنیا اومد مخصوصا در دو سال اول وجودش رو سرشار از عشق و توجه کنی ، دچار شیطنت غیرطبیعی یا بیش فعالی نمیشه... خود شیطنت چیزی نیست که از باباش به ارث ببره اما استرس و مشکلاتی نظیر وسواس رو ممکنه به ارث ببره... بچه ای که استرس داره دچار کمبود توجه و تمرکز میشه و بیش فعالی هم میگیریه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخمل من تو دلم خیلی آروم بود. اما الان که به دنیا اومده بی نهایت شیطونه و زرنگ. الان 11 ماهشه و راه ...

خدا رو شکر کن که سالمه میتونه راه بره. ی نفر رو میشناسم 2تا بچه به دنیا اورد اما مثل ی تیکه گوشت کنار خونه بودن تا میمردن.

ناشکری نکن برای هر قدمش خداروشکر کن.