2777
2789
عنوان

پشت کنکوری هستم

124 بازدید | 16 پست

سلام من دو ساله پشت کنکورم ولی خب همش ادا بود هیچی نمیخوندم درست حسابی

الان خیلی ناراحتم مهر شده و من هنوز هیچ تکونی نخوردم برای ایندم

به نظرتون اگه از الان به بعد رو بخونم جبران میشه؟!

خیلییی حالم بده

کسی نیست یه ماه باهام تصویری درس بخونه مثل خودم پشت کنکوری باشه تا رو دور بیوفتم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم ولی ادا نبود اصلا. مشکل های خانوادگی و... داشتم. شبیه شما ۲ ساله پشتم . قسمت نبود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

امسالم دنبال اینی که با یکی بخونی؟بیخیال بابا خودت بخوننن

موافقم. من خودم نمیتونم با کسی بخونم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من خوندم ولی ادا نبود اصلا. مشکل های خانوادگی و... داشتم. شبیه شما ۲ ساله پشتم . قسمت نبود

منم ما بینش همش مشکلات خانوادگی پیش میومد و شرایط اصلا برای درس خوندن طراحی نشده من دارم زور میزنم

منم ما بینش همش مشکلات خانوادگی پیش میومد و شرایط اصلا برای درس خوندن طراحی نشده من دارم زور میزنم

من شبیه شما نیستم با احترام.  ب دلایلی مثل چشم زخم و اینکه شاید شناسایی بشم، نمیتونم توضیح بدم بعضی چیزها رو و اینکه در مورد خودم تا حد امکان تاپیک نمیزنم. 

شما دچار اهمالکاری هستین و احتمالا کمالگرایی

حرفی که برای خودم کاربردی بوده اینه که شما یه مسیری رو تو زندگیت باید سختی بکشی میتونی این۹ماه رو سختی بکشی و ایندت اوکی شه یا میتونی این۹ماهم مثل دوسال از دست بدی و در اینده سختی بکشی (اگه سال اول سختی رو تحمل میکردین الان راحت بودین) منطقی فکر کنین اینو نگفتم که حسرت بخورین فقط باید تحمل کنین و بدون فکر به هیچی بخونین به نتیجه خوبی هم میرسین

💜🍃