2777
2789
عنوان

استرس شدید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
بهتره برم دکتر همین الانم دارم گریه میکنم

منم میرم ولی متنفرم از داروی اعصاب چن سالته 

خبرش ب منم بده 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ سالمه رفتم تایپیک میزنم حتما

ممنون 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

اولا که هیچ قرص دارویی نخور چون ضرر داره 

اینا که اینجان دکتر نیستن یه وقت میخوری تشنج میکنی فلج میشی 

دوما وایسا از چت جی پی واست بپرسم 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
اصلا وقتشو ندارم مدام مدرسه و کلاس هستم

این دو تا رو بخر بخور 

تریمولس و مود پلاس 

اولی صبح و مود پلاس شب بخور 

دو سه هفته زمان بده 

هر دو ویتامین و گیاهی هست ارومت میکنه تمرکزت میبره بالا خواب شبت خوب میکنه 

میتونی تو نت سرچ کنی در موردش

فعلا امضا ندارم

این دختر ۱۳ ساله‌ای که اون سؤال رو پرسیده، علائم اضطراب و استرس شدید رو نشون می‌ده: لرزش دست، تپش قلب، نگرانی مداوم حتی برای مسائل کوچک، و احساس ناآرامی.

این حالت‌ها در سن نوجوانی زیاد دیده می‌شه، ولی اگر ادامه پیدا کنه می‌تونه به اضطراب مزمن تبدیل بشه.

✅ چند نکته‌ای که می‌تونه بهش کمک کنه (البته در حد راهنمایی اولیه، نه جایگزین پزشک یا روان‌شناس):

1. آرام‌سازی بدن

تمرین تنفس عمیق: نفس رو ۴ ثانیه بگیره، ۴ ثانیه نگه داره، ۶–۸ ثانیه بیرون بده.

ورزش سبک مثل پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری خیلی کمک می‌کنه.

2. مدیریت فکرها

وقتی افکار منفی یا نگرانی میاد، بنویسه روی کاغذ. این کار ذهن رو سبک‌تر می‌کنه.

یاد بگیره که افکار همیشه واقعیت نیستند؛ خیلی از نگرانی‌ها فقط “احساس” هستن.

3. حمایت اطرافیان

لازمه با یک بزرگ‌تر مورد اعتماد (مثلاً مادر، خواهر، یا مشاور مدرسه) صحبت کنه. نگه داشتن این استرس‌ها توی خودش ممکنه بدترش کنه.

4. خواب و تغذیه

خواب کافی (۸–۹ ساعت در شب) خیلی روی استرس اثر داره.

کم کردن نوشابه، چای پررنگ و قهوه (کافئین) چون ضربان قلب رو بالا می‌برن.

5. اگر ادامه داشت یا شدید شد

حتماً باید با روان‌شناس کودک و نوجوان یا مشاور مدرسه صحبت کنه.

گاهی این حالت‌ها به اختلال اضطراب یا حتی مشکلات جسمی (مثل تیروئید) ربط داره و بررسی پزشکی لازمه.

عزیزم 🌸 اول از همه بدون که خیلیا تو سن تو این حس رو دارن و تنها نیستی. استرس داشتن نشونه‌ی ضعیف بودن نیست، فقط یعنی ذهنت بیشتر از حد معمول فعاله.

چند تا کار ساده می‌تونه کمکت کنه:

• وقتی دستات می‌لرزه یا قلبت تند می‌زنه، چشماتو ببند و ۴ شماره نفس عمیق بکش، ۴ شماره نگه دار، ۶ شماره آروم بیرون بده. اینو چند بار تکرار کن.
  • هر روز یه مقدار ورزش سبک مثل پیاده‌روی یا طناب زدن انجام بده. خیلی آرومت می‌کنه.
  • استرس‌هاتو روی کاغذ بنویس. وقتی بیرونشون میاری، کمتر اذیتت می‌کنن.
  • سعی کن شب‌ها خواب خوب و کافی داشته باشی، قهوه و چای پررنگ هم نخوری چون استرس رو بیشتر می‌کنه.
  • خیلی مهمه که با یه آدم مورد اعتماد (مامان، بابا، خواهر، یا مشاور مدرسه) درباره‌ی حس‌هات حرف بزنی. تو لازم نیست همه‌چی رو تنهایی تحمل کنی.

اگر این حالت‌ها ادامه پیدا کرد یا خیلی شدید شد، بهتره با یه مشاور یا دکتر روان‌شناس صحبت کنی تا بیشتر راهنماییت کنه 🌷.

یادت باشه، تو قوی‌ای و می‌تونی با تمرین کم‌کم این حس رو کنترل کنی 🤍.