من همیشه استرس دارم و واقعا سنم خیلی کمه همیشه با مواجه شدن با چیزای کوچیک دستام میلرزه و استرس میگیرم و ضربان قلبم میره بالا و از اونجایی که زندگی ارومی ندارم واقعا حالم خوب نیست شما راه حلی دارید ؟
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
ممکنه باشه اخه دست و پام سوزن هم میشه وای چیکار کنم
برا منم میشه
حتی درد دست پام دارم
ایخدا دارم دق میکنم 😞💔
دم و بازدم کار کن برو به جای اروم بنشین و دم عمیق از بینی بکش شکم را پر کن نه قفسه سینه بعد ۳ ثانیه نگه دار و بازدم آرام از دهان بیرون بده بازدم باید از دم بیشتر طول بکشه این کار را هر چند بار دوست داشتی انجام بده و ببین بهتر شدی یا نه من خودم همین کار رو میکنم وقتی استرس و اظطراب ترس یا غیره داشته باشم