2777
2789
عنوان

استرس شدید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه موقع ها ترس میاد بهم 

چیکار کنم همین الان ترس دارم بی دلیل

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
منم اصلا ناگهانی ناراحت میشم استرس میگیرم بدنم میلرزه و یخ میکنه انگار دارم میمیرم

خیلی نگرانم ام اس نباشه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
ممکنه باشه اخه دست و پام سوزن هم میشه وای چیکار کنم

برا منم میشه

حتی درد دست پام دارم 

ایخدا دارم دق میکنم 😞💔

دم و بازدم کار کن برو به جای اروم بنشین و دم عمیق از بینی بکش شکم را پر کن نه قفسه سینه بعد  ۳ ثانیه نگه دار و بازدم آرام از دهان بیرون بده بازدم باید از دم بیشتر طول بکشه این کار را هر چند بار دوست داشتی انجام بده و ببین بهتر شدی یا نه من خودم همین کار رو میکنم وقتی استرس و اظطراب ترس یا غیره داشته باشم