2777
2789
عنوان

وسایل مورد نیاز مسافرت

816 بازدید | 73 پست

بهم نخندین اول بارمه با شوهرم میرم سفر و اینکه چون غذای اماده نمی‌گیریم و نمیخوام چیزیم کم باشه بهانه دست شوهرم شه یه وقت چیزی یادم نره چیا ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیکنیک برنج نمک زردچوبه.گوشت. سبزی.حبوبات

میخای بری سفر یا اشپزی کنی

فقط باید یه بار از مواد غذایی ببری

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

پیکنیک برنج نمک زردچوبه.گوشت. سبزی.حبوباتمیخای بری سفر یا اشپزی کنیفقط باید یه بار از مواد غذایی ببر ...

ن حبوبات نمی‌برم دیگه تا اون حد حوصله پخت ندارم ولی درکل مجبورم آشپزی کنم

روغن،رب،برنج،سبزی خشک،نمک و ادویه،پیکنیک،لیمو عمانی

لیوان چایی یکبارمصرف،بشقاب قاشق چنگال کارد قابلمه برنج و ماهی تابه ک حالت قابلمه خورشتت هم داشته باشه کف گیر،دستگیره،وسایل چایی و فلاسک،سیخ

اگه خییلی اهل گوشت هستین زودپز ببر راحت یکساعته بپزه

من خودم ترجیحم اینه اگه قراره اذیت بشم بمونم خونه راحترم.آدم سالی یه بار بره مسافرت ولی واقعا فقط ...

موافقم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

پیشنهاد اگه با کنسرو مشکل نداره خوراک لوبیا برای شامو تن ماهی برای نهار با برنج خوبه سیخ کباب واسه ...

ممنون عزیزم خوبه حداقل تو پیشنهاد دادی بقیه گفتن میخوای آشپزی کنی بمون خونه ناامید شدم اره تن ماهی و خوراک لوبیا گرفتم فردا صبح را می‌رفتیم از خونه برنجو خورشتو حاضر میکنم ناهار میخوریم مرغم مزه دار میکنم برای یه وعده یه وعده هم قیمه میبرم قیمع و گوجه درست میکنم