2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال دارم تو هفته ۵ بارداری جنین دیده شد تو سونو تو؟من رفتم سونو جنبن دیده نشد فقط ساک حامل ...

من هفته ۶و ۷ بود رفتم دوتا سونوی دستگاشون خوب نبود رفتم فقط ساک دیدن داستانی شد..پیشنهاد میکنم تا هفته هشتم صبر کنی و اونوقت یه سونوی خیلی خوب بری

من هفته ۶و ۷ بود رفتم دوتا سونوی دستگاشون خوب نبود رفتم فقط ساک دیدن داستانی شد..پیشنهاد میکنم تا هف ...

عزیزم مگه سونو خود دکتر زنان انجام نمیده؟

هفته ۸ ام بچه دیده شد؟ مال شمام سام بارداری کوچیک فقط دیدن؟

قرصی مصرف کردین؟

عزیزم مگه سونو خود دکتر زنان انجام نمیده؟هفته ۸ ام بچه دیده شد؟ مال شمام سام بارداری کوچیک فقط دیدن؟ ...

دستگاهی تو مطب دکتراس پیشرفته نیست برای منم همونجا اشتباه شد کلی استرس و هزینه الکی و...نه اصلا به هشتم نرسید دو روز بعدش رفتم سونو خوب ضربان قلبشم بود خداراشکر

دستگاهی تو مطب دکتراس پیشرفته نیست برای منم همونجا اشتباه شد کلی استرس و هزینه الکی و...نه اصلا به ه ...

اخه دکتر خوب رفته بودی یا معروف نبود، 

من صبح رفتن پیش یه دکتر معمولی ک فقط تازه فهمیدم ببینم وضعم چطوره اونو گف بعد رفتم دکتر خوب و شناخته شده والا نمیدونم 

بتام ۲۲۸۷ هست اخر پری ۲۶ مرداد چند هفته ام میشه؟

اخه دکتر خوب رفته بودی یا معروف نبود، من صبح رفتن پیش یه دکتر معمولی ک فقط تازه فهمیدم ببینم وضعم چط ...

دکتر معمولی بود ولی مهم اینه دستگاهش خوب نبود مراکز تخصصی سونو دستگاهشون پیشرفته اس..طبق تاریخی گفتی میشه ۷و ۲ روز ولی این تاریخ خیلی درست نیست شاید روزای آخر...