2777
2789
عنوان

چرا من جسارت طلاق گرفتن ندارم

177 بازدید | 27 پست

حالم از خودم بهم میخوره دیروز با مادرم رفتم مطب دکتر قلب دکتر قلبمو که معاینه کرد گفت سریعا باید اکو بگیریم و نوار قلب و گفت بشدت ضربان قلبت بالاست و تقریبا هزینه اکو نوارو ویزیت ۲,تومن شد مادرم بنده خدا پول اسنپ را پرداخت کرد امروز همسرم زنگ زده میگه تو هزینه ویزیت و دکتر مادرت را دادی درصورتی که مادرم فقط بخاطر من اومد اصلا خودش ویزیت نشده منم زنگ زدم به منشی مطب گفتم شماره همسرمو بدم باهاش تماس بگیرید و بگید هزینه را منشی گفت بیاد مطب من بهش میگم ولی تماس نمیگیرم بخدا انقد متنفرم از همسرم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقد خودتو خورد کردی این چه وضعی هستش که مجبور شدی به منشی زنگ بزنی آبروت هم رقتچه مرد بیشعوری ...

بقران بسکی تحت فشار عصبی بودم

خوب آخه جدایی با به دربدری همراهه آدمی اگر مستقل نباشه و دستش تو جیبش نره آدم الان یه خرده استقلال د ...

منم بقران فقط ب این فکر میکنم

هر چیزی زمانی داره منم ۱۰ سال دست و پا زدم تا تونستم دل بکنم البته من حامی هم نداشتم جایی نبود بمونم

جدا شدی

آره ۷ سال پیش

خوشبحالت من خبر مرگم حامی نداشتم و اینک بچه داشتم الانم پسرم نوجونه میگم گناه داره

بقران بسکی تحت فشار عصبی بودم

حق داری 

ولی این چه وضع زندگی یکم اعتماد به نفس داشته باش نذار باهات این رفتار ها داشته باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

حق داری ولی این چه وضع زندگی یکم اعتماد به نفس داشته باش نذار باهات این رفتار ها داشته باشه

چکار کنم

من فروشگاه اینترنتی داشتم درآمد داشتم ولی ازم میگرفت همه رو بچه پیش من هست الان ۱۱ سالشه

الان همون فروشگاه اینترنتی دارید؟ چی میفروشید؟ با اون درآمد زندگیتون میشه ؟ 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم