2777
2789

سلام کسی میدونه چطوری میتونم پیامک طولانی بفرستم؟گوشیم a 32سامسونگ هست .هر روشی رو امتحان کردم جواب نداده.پیامک طولانی خود به خود به MMS میشه و ارسال نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم همینه....تازگیا حتی دلیوری اس ام اس هم نمیزنه🤦🤦‍♀️

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

۸صفحه پیامک میشه

بیشتر میخای بدی سرویس mms رو فعال کن میره

سرچ کن نحوه فعالسازی سرویس mms فلان اپراتور

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

خب چطوری فعال کنم؟

سرچ کن

هزینه داره

اگه خیلی برات مهمه تمام پیام توی یک صفحه بره 

باید فعال کنید

منم خودم ازونام که رگباری مینویسم

ولی شماره میزنم

مثلا ۱

بعد تایپ تا اخر ص هشتم

بعد میزنم۲

تایپ مجدد و همینطور ادامه میدم

که اونطرف متوجه بشه

ولی شما حال اینکارو ندارید سرچ بفرمایید و فعال کنید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو