برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
نه درخواست دوستی نه تگ و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ، میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه
رد کن بره فقط اهمیت نده. همه فضاها همینه من تو اینیستا روزی ۱۰۰ صدتا درخواست دارم نینی سایتم عین همون
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
توجه نکنید بهش و نیازی به لغو زدن نیست و بی توجه رد بشید
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
چرا باید تا حرفی میکنیم صدتا آقا بیان درخواست بدن؟