2777
2789

در خواست دوستی چه معنی داره؟

فقط این دوتا هم نیستن.

خجالت بکشید، تا یکی از مشکلاتش حرف میزنه.

فکر می‌کنیم چه خبره!!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بزار درخواست بده جون شون بالا بیاد 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

رد کن بره فقط اهمیت نده. همه فضاها همینه من تو اینیستا روزی ۱۰۰ صدتا درخواست دارم نی‌نی سایتم عین همون

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه شخصیت های ضعیف هر جایی هستند 

توجه نکنید بهش و نیازی به لغو زدن نیست و بی توجه رد بشید

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

فقط همینقدرن؟ اینش خوبه ک

نه عزیزم به خاطر تایپیکم کلی درخواست اومده.

باز می‌کنم همه آقا.😐😐

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

برادرخواست دوتامردتاپیک زدی؟فکرکردم صدنفرن بیخیال جدی نگیرردشو

متوجه نمیشم؟

الان ک درخواستاتون اکثرا خانمن

آقا هست بینشون. تعداد که گفتم فقط این دوتا نیست.

چون بین بقیه درخواست دادن.

خیلی راحت قبول نکن جنجال نداره که

خصوصا داره.

چرا باید تا حرفی می‌کنیم صدتا آقا بیان درخواست بدن؟