2777
2789
عنوان

امروز سه دست لباس گرفتم 1میلیون😁

234 بازدید | 17 پست

امروز اتفاقی رفتم یه مغازه دیدم اجناسش کلا تخفیف زده یک دست لباس راحتی برای خونه که خیلی جنسش عالیه با یه بلوز استین بلند اونم جنسش عالیه و یه دست لباس سه تیکه برای پسرم که اونم خدایی عالیه جنسش گرفتم شد 1میلیون و70هزار باور نمیکردم

فردا هم میرم😂

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

مبارکه😍

منم اخرین دفعه یه روسری خیلی شیک به همراه یه عبا شیک گرفتم روهم ۱۳۹۰

خیلی خوب شد بنظرم

بخصوص که عبا خیلی گرونه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم یه کیف فروشی اینطوری ارزون پیدا کردم خیلی حال داد

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

[QUOTE=396935116]مبارکه😍 منم اخرین دفعه یه روسری خیلی شیک به همراه یه عبا شیک گرفتم روهم ۱۳۹۰ خیلی خوب شد بنظرم ب ...[/QUOT

مبارکت باشه عزیزم

خیلی حس خوبیه خدایی😁

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

[QUOTE=396935364]وای منم یه کیف فروشی اینطوری ارزون پیدا کردم خیلی حال داد[/QUOTE

صد بار نگا کردم ببینم مشکلی ندارن ولی اصلا هیچ مشکلی نداشتن خیلی جنسشون عالیه😁

[QUOTE=396935116]مبارکه😍 منم اخرین دفعه یه روسری خیلی شیک به همراه یه عبا شیک گرفتم روهم ۱۳۹۰ خیلی ...

اره خدایی😍

حالا یه جاهایی هم هستن مغازه اشون تو تخفیف گداشتن ولی مضخرف ترین جنساشون رو میارن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اره خدایی😍حالا یه جاهایی هم هستن مغازه اشون تو تخفیف گداشتن ولی مضخرف ترین جنساشون رو میارن

اره منم اولش خیلی دودل بودم ولی واقعا ارزششون خیلی بیشتر از 1میلیونه