ما قرار بود آخر هفته بریم مهمونی ، منو دوستم و چند تا پسر دیگه با چند تا دختر. اونی که مهمونی و براه کرده بود گفت علی برنامه کنسل شده. بعد من خودم باز یه برنامه دیگه ریختم با چند نفر دیگه. زنگ به اینایی که قرار بود بیان مهمونی زدم گفتم بچه ها حالا که مهمونی فلانی کنسل شده بیاین ما داریم میریم دور بزنیم شماهام بیاین. اونی که مهمونی و براه کرده بود گفت داداش من جایی ام. بعد به یکی از اون دخترا گفتم بعد دو سه ساعت اونم گفت ای بابا من برام کار پیش اومد به بعدی گفتم اونم گفت من تو جمع غریبم نمیتونم و از این حرفا. من احساس میکنم مهمونی اونا براهه فقط منو پیچوندن. من برام مهم نیست چون برنامه خودمو دارم آخر هفته. میخوام فقط بدونم که پیچوندن یا نه؟ چون من دوست هزار تومنی نمیخوام. شما دخترا و زنا تو این چیزا خیلی تیز ترید. به نظرتون همینه که من فک میکنم؟
کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!