2777
2789

😭دیگه کم اوردم فکرو خیال داره منو بسمت خودکشی میبره😭😭من حامله ام دومی رو من دارم میمیرم از حال بد چرا چرا با خودم کنار نمیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به تاپیکات خیلی داری بی لیاقت بازی‌درمیاری امیدوارم خدا نذاره‌تو‌‌کاسه ات

خانوم عزیز عزیز من حالم بده شما راست میگی من ولی حالم بده بخدا حالم بده دست خودم نیست بخدا نیست😭😭😭😭😭

نوشتی بچه توی شکممو دوست ندارم ؟! چطور دلت میاد آخه

حالم خوب نیست بخدا حالم خوب نیست بچم کوچیکه ناخاسته حامله شدم هرکار میکنم حالم بده حتی مشاوره رفتم ولی هنوز باهاش کنار نیومدم😭😭😭😭

حالم خوب نیست بخدا حالم خوب نیست بچم کوچیکه ناخاسته حامله شدم هرکار میکنم حالم بده حتی مشاوره رفتم و ...

نگو اینجور شکرگزارش باش اون بچه حس می‌کنه احساس داره درک می‌کنه باهاش حرف بزن اونم تیکه از وجودته

حالم خوب نیست بخدا حالم خوب نیست بچم کوچیکه ناخاسته حامله شدم هرکار میکنم حالم بده حتی مشاوره رفتم و ...

کاش اولش که فهمیدی سقط میکردی الان این حرفا چه فایده ای داره فقط خودتو عذاب میدی به دنیا بیاد عاشقش میشی همبازی بچه ت میشه 

پسرمن تک فرزنده همیشه حسرت بچه هایی رو میخوره که خواهر و برادر دارن