2777
2789

هرچی کلیپ دیدم ازشون عروض کار نکردن 

کدوم استاد برای عروض خوبه ؟؟؟

استاد عطری رو دیدم ، راضی نبودم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عروض سماعی علیرضا احمدی عالیه

برای اقتصاد وروان شناسی کدوم استادو پیشنهاد میدی؟

بنظرت روانشناسی رو میتونم خودم بخونم بدون استاد ؟

درس اولشو هزاربار خوندم اصلا متوجه نمیشم 🥺

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اقتصاد وروان شناسی کدوم استادو پیشنهاد میدی؟بنظرت روانشناسی رو میتونم خودم بخونم بدون استاد ؟در ...

اقتصاد برا مسأله هاش باید تکنیکی کار کنی یادم نمیاد چیا نگاه میکردم فک کنم گلاب بود 

برا روانشناسی خودت با دقت بخون کتابو وقتتو با این فیلما هدر نده آزمونا خوب تحلیل کن نکتاش و یادداشت کن

اقتصاد برا مسأله هاش باید تکنیکی کار کنی یادم نمیاد چیا نگاه میکردم فک کنم گلاب بود برا روانشناسی خو ...

دانشگاه هستی؟ چ رشته ایی میخونی ؟

آره دانشجوم روانشناسی

بنازمممم 😍😍😍🤍

نصیحتت به من ک پشت کنکوریم چیه؟

چند وقت قبل کنکور شروع کردی خوندن؟روزی چندساعت ؟

برا فرهنگیان می‌خونی ؟

اره ابجی

برا فرهنگیان می‌خونی ؟

ببین من ریاضیم خیلی ضعیفه برا همین کامل حذفش کردم تو کنکور 

جوری که تجدید شدم ریاضی سه سالمو 

منطقم خوندن تستاشو زدم دیدم سخته نمیتونم حذفش کردم 

تاریخ دهمم رو هم چون میخام تاریخ یازده و دوازده رو برا ترمیم معدل خوب خوب بخونم حذف کردم 

بنازمممم 😍😍😍🤍نصیحتت به من ک پشت کنکوریم چیه؟چند وقت قبل کنکور شروع کردی خوندن؟روزی چندساعت ؟

با برنامه درس‌ بخون ،نباشه یه روز عربی رو برداری به رو ریاضی رو 

هر هفته برا خودت یه برنامه بنویس و

با برنامه درس‌ بخونی خیلی مهمه تو پیشرفتت کمک می‌کنه

ببین من ریاضیم خیلی ضعیفه برا همین کامل حذفش کردم تو کنکور جوری که تجدید شدم ریاضی سه سالمو منطقم خو ...

اشتباه میکنی 

ریاضی= برو چند تا از کنکور های سال قبل و نگاه کن ببین چه مبحثی تکرار شده (خیلی از سوالات کنکور مشابه سال های قبلن)

اینجوری میتونی دو سه تا راحت جواب بدی 

تاریخ= هنوز دوره تا کنکور میتونی هفته ای یکبار یه درس از تاریخ دهمو جا بدی تو برنامت اینجوری اصلا بهت فشار نمیاد ولی همین هفته ای یه بار که می‌خونی درست و بادقت بخون یه نگا به درس های قبلیتم بنداز

منطق= کتاب نیما جواهری + کلاسهای منطقش قول میدم علاقه پیدا می‌کنی به منطق درست از قیافش خوشم نمیومد ولی مطالبی که میگه عالیه