2777
2789
عنوان

فکت های دارک

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 93 پست
ینی چی

ی نوع کمک بادی هس میندازن رو ماشین

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته بیشتر تو فیزیکهولی تو ریاضی هم کاربرد داره تو مبحث مختصات

ی قانون فیزیک هس در اصل

بله درستع

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

خب بسم االله ازکجا شروع کنیم 😄

هرچی که اتفاق افتاده یا شنیدی که جالب بوده برامون تعریف کن عزیزم

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه شب خوابیدم صب پاشدم کف دوتا پام با رنگ قرمز ضربدر کشیده شده بودیع بارم رو ساعت دستم به خط قرمز کش ...

تو کامنتا قبلیمم گفتم وقتی داییمو زنداییم بعد ازدواجشون ی شب خوابیدن صب پاشدن رو بدنشون با حنا انگار نشونه گذاشته بودن

والا حیوونا بیشتر از ما خدا رو میفهمن فک کنم😅

هرکسی به یه زبونی خدارو سپاسگذاری میکنه
خدای ما خدای اوناهم هس

خود جهان هستی خیلی دارکمثلا عناصر خیلی فکت ها دارن که ما نمیدونیم و هنوز بهشون دست پیدا نکردیمولی از ...

دقیقا باهات موافقم
چرا دارکه؟ چی ازش میدونی

یه فکت واقعی از ریاضی:اگه همونجایی که به دنیا اومدیم بمیریم جابه جاییمون صفر میشه

فیزیک دوازدهم
بخش سینماتیک( حرکت شناسی)

🔴چندتا فکت جالب و کمتر شنیده‌شده درباره خون پریود:

1. خون پریود فقط خون نیست → ترکیبیه از خون، سلول‌های رحم، مخاط دهانه رحم و حتی بافت‌های کوچیک آندومتر.

2. اکسیژن کمتر داره → به خاطر همین بعضی وقتا بوی خاصی می‌ده، نه به خاطر «کثیف بودن».

3. خون پریود غلیظ‌تر از خون زخم‌هاست → چون حاوی بافت و لایه‌های رحم هم هست.

4. حاوی سلول‌های بنیادیه → بعضی دانشمندا بررسی می‌کنن که شاید در آینده ازش برای درمان بیماری‌ها استفاده بشه.

5. رنگش همیشه قرمز نیست → می‌تونه از قرمز روشن تا قهوه‌ای یا حتی تقریباً سیاه تغییر کنه، و این بیشتر به سرعت خروج خون و تماسش با اکسیژن ربط داره.

6. بدن قبل از پریود ماده ضدانعقاد تولید می‌کنه → برای همین خون پریود معمولاً رقیق‌تر از لخته‌های معمولی دیده میشه.

7. میزان خون‌ریزی خیلی کمتر از چیزی هست که فکر می‌کنیم → به طور میانگین در کل دوران پریود فقط بین ۳۰ تا ۸۰ میلی‌لیتر خون از دست میره (حدود نصف استکان).

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه