فامیلای ما یکم زرنگ تشریف دارن خودشون هر مناسبتی دارن یا هرچیزی میشه هم منو دعوت میکنن هم مادرشوهرمو از هر دو کادو میگیرن از روز اولم تومنی جبران نکردن اولین چیز همون اول پاگشا بود که هیچکدوم دعوت نکردن وضع مالی همشونم خوبه فامیلای شوهرم همه دعوت کردن کادو دادن موند اساس کشی کردیم خونمون هیچکدوم نیومدن فامیلای شوهرم همه امدن کادو دادن پسرم دنیا امد نیومدن موند جشن گرفتیم اونم باز با اوقات تلخی امدن چون مادربزرگ ۱۲۰ ساله مامانم فوت شده بود تازه چهلمشم گذشته بود مادربزرگمم کلا نیومد گفتن جشن برا چی برای فوتی ما ارزش قائل نشد عوضش هرچی شد مامانم زنگ زد فلانی دعوت کرده پاشو بیا پاشدم کادو بردم رفتم الانم موقع جشنیم که برا پسرم گرفتم دختر داییم نیومد امروز خودش برای بچش گرفته بود مامانم اصرار داشت برم منم نرفتم الان زنگ زده خواهرت امد دختر خالت امد تو نیومدی من راضی بودم جات کادو بدم ولی تو بیایی منم گفتم همون کادو رو بده امشب شام میرم بیرون خیلیم خوش میگذره احمقم پاشم بیام برای دختر خالمو خواهرم شاید جبران کردن منم جلوی خانواده شوهرم ی سکه پول کردن شده سرکوفت اینم بگم سر جشن بچه دختر خالم کل فامیل با سازو دادار دودور پاشدن امدن مادربزرگم پاشو عمل کرده بود مثلا با عصا پاشد ۲۵ تا پله امد بالا ادم چقد خودشو بی ارزش میکنه مگه مامانم بین حرفام گوشیو قطع کرد بشدت عصبیم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
وقتی پاگشات نکردن اصلا نباید هرگز بری خونشون چه جشن چه دعوتی به مامانت هم بگو شوهرم نمیزاره
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
وقتی پاگشات نکردن اصلا نباید هرگز بری خونشون چه جشن چه دعوتی به مامانت هم بگو شوهرم نمیزاره
مامانم خودشم میدونه هیچکدوم ارزش هویجم نذاشتن برامون نمیدونم اصرارش برای رفتن چیه. طرف خودش نیومده ب خودش زحمت نداده ی توکه پا پاشه بیاد ناهارشو بخوره بره بعد من پاشم ۲ ساعت راه از شهرمون بکوبم برم اونجا تازه کادو ام بدم بگم دمت گرم نیومدی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
مادرامون اینطور خار میکنن که بقیه پایمال میکنن. و گرنه جاش بود نه مادر نه خواهر هیچ کدوم نرن.ولی فا ...
بخدا انقد عصبیما بعد جالبش اینه برگشته میگه فامیل شوهرت میری. بخدا هم خودم ی عمه دارم شهرمون هم شوهرم حالا عمه شوهرم ی مشکل جسمی داره رفت امد براش سخته پسرم حتی ی سرما بخوره پامیشن میان حالشو میپرسن هی شام ناهار دعوت میکنه عمه خودم سر کوچمون بود قبلا شوهرم چندین سری دیده بودتش من انکار کردم چون روم نشد بگم سر کوچه اس خونش تا حالا رنگ منم ندیده
خدایی راست میگی ؟ حق داری چقدر بد رفتار میکننولی اینطوری ادامه بدی قطع رابطه میشه ، اوکی هستی با این ...
همین الانم قطع رابطه ام من شهر غریبم هروقت کادو دادنی میشه منو دعوت میکنن مابقی چیزا یادشون نمیوفته نذری چیزی باشه انگار وجود نداریم
مامانم خودشم میدونه هیچکدوم ارزش هویجم نذاشتن برامون نمیدونم اصرارش برای رفتن چیه. طرف خودش نیومده ب ...
گوش نده بهش مادرت عجیبه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم