2777
2789
عنوان

دوستم زیاد خواستگار داره

136 بازدید | 11 پست

هعی میاد به من میگه فلانی تو دایرکت بهم التماس میکنه حس خوبی دارم بیا ببینمت عکسش و میفرسته میگه ببین چه قشنگه من گفتم نه

فلانی خواهراش و فرستاد خونمون خواستگاری

اون یکی یه نفر دیگه رو خواستگاری کرد

خوشگل تر از منه ولی منم زشت نیستم دوتامونم معلمیم اون یه سال از من بزرگتره دارم میمیمرم از حسودی من یدونه خواستگارم ندارم چند ماهه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواستگار به درد نخور زیاده مهم اینه که خواستگار درست حسابی بیاد یه دونه خواستگار درست حسابی می‌ا ...

شاید بنده خدا اسی رو رفیش میده میگه نه از سر پز ،اینجوری بگه فکر میکنه شاید حسادت کرده بهش ،اخه این چه حرفیه 

بگو خواستگار به درد نخور زیاده مهم اینه که خواستگار درست حسابی بیاد یه دونه خواستگار درست حسابی می‌ا ...

مامانم میگه دروغ میگن باور نکن این عکس میفرسته با مدرک ثابت میکنه😂 چون یکی از دوستام جدا شده بود اونم همیشه بهم میگفت منو استادمون که مجرد و خوشگله میخواد تا اینکه با یکی همسن باباش ازدواج کرد تو رو استاد مجرد و خوشگل بخواد اینجوری ازدواج میکنی تهش 

مامانم میگه دروغ میگن باور نکن این عکس میفرسته با مدرک ثابت میکنه😂 چون یکی از دوستام جدا شده بود او ...

اره باور نکن دوست منم همش میگه من خاستگار دارم خوب خوب در صورتی ک خیلی شوهری هست اگه داشت ازدواج میکرد 

اره باور نکن دوست منم همش میگه من خاستگار دارم خوب خوب در صورتی ک خیلی شوهری هست اگه داشت ازدواج میک ...

من بهش میگم خب اینهمه خواستگار خوب چرا ازدواج نمی کنی چیزی که تعریف میکنی خیلی خوبه که میگه نهههه اینا من و حیف میکنن