2777
2789
عنوان

فقط من این مشکلو دارم یعنی

254 بازدید | 34 پست

خداروشکر مامان بابام وضع مالیشون خوبه و بهم رسیدگی میکنن مثلا ماهی،مرغ،وسایل های خوردنی و آشپزی اینا می‌خرم برام ولی من راضی نیستم و دلم براشون میسوزه نمیخوام به من چیزی بدن🙂خداروشکر وضع مالی خودمون هم خوبه ولی مامانم اینا میخوان خونمون اومدنی برام همیشه یه چیزی بخرن و دست خالی نیان ماهی۲تومن برام کنار گذاشته بابام)هرسری خونشون رفتنی یعنی هفته ای۳بار میرم غذای شوهرمو میفرسته مامانم و میوه و هرچی تو یخچال داره میفرسته….

من مشکل دارم یا شمام اینجورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگر خانوادت میخوان پولی هم بهت بدن اینجوری درست نیست اگر اون پول مثلا برا هر چند وقت طلایی چیزی بخرن بدن بهتره چون نباید خانواده دختر تو خونه خرج کنن یعنی ممکنه شوهرتون پر توقع بشه بعدشم از طرفی اونجوری پس اندازی هم میشه میتونید یه مقدار پولم خودتون روش بذارید یهو بفروشید یه چیز درست حسابی بخرید

چون اون مواد غذایی اینارو شوهرتون باید بگیره ممکنه یه روز دیگ نکنن بد عادت بشه بگه وظیفه شونه 

خونواده ی منم همینن منم دوس ندارم ولی هرچقد بشون میگم گوش نمیدن و کار خودشون رو میکنن

الان از خونه مامانم برگشتم یکم میوه داد غذای شوهرمو داد کره رو هم داد انقدر گفتم نده نتونستم راضیش کنم بالاخره گذاشت تو مشما و داد،شما چرا دوست داری؟

پدرومادر منم خیلی کمک میکنن ولی خیلی جاها جلوشونو گرفتم که همسرم بدعادت میشه لطفا اینکارارو نکنین

الان مامانم میخواد برای خونم بخاری بخره چون تو جهیزیهم نخریده بود)هرچقدر میگم نمیخواد ولی قبول نمیکنن