2777
2789
عنوان

امروز یه دختر و با نامزدش دیدم بهش حسودیم شد😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 123 پست
عزت نفس دارماون دختره خیلی اعتماد بنفس بود کاملا مشخص بود

خب عزیزم خیلی از ادما عزت نفس خیلی بالایی دارن بلاخره هرکسی یه زندگی داره دیگه خیلی چیزا هست که منم میتونم باباشون حسرت زندگی بقیشو بخورم ولی این اصلا خوب نیس آدم ناشکر میشه از زندگیش نارضایتی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کودک درونت زنده ستمیخوای خودتو بزرگ نشون بدی ولی نمیتونی همش با دوستات در حال مسخره بازیینهمش میخ ...

منو بگو سیسی چطوریم

بهت ایمان میارم قول 🎀

میتونین ماهی صدام کنین🎀

چرا ریختید سر استارتر عجب😐😐😐

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

ای واااایدخترتوجقدرساده ایمن سوار سانتافه کسی روببینم میگم حتما شاگردنمایشگاه ماشینهبعدموتوررومیگی پ ...

موتور طرف مگه شصت هفتاد میلیون بود بگم فقیر بودن

کسی که موتور ششصد هفتصد میلیونی زیر پاشه فقیر نیست

از لباسال و سر وضع دختره و پسره هم پول می بارید

ولی مشخص بود دختره از پسرا بالاتره

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

حالا ی چیز برات تعریف میکنم پشمات بریزه و دیگ تا ابد تخیل الکی نکنی

یه دختر تو اطرافیانم هست خووووووشگل چشم آبی قدبلند باخانواده  دوتا بچه داره بچه هاش چشم ابی وخوشگل

شوهرش پووووووولدار ومهربون و خونه دوبلکس وماشین انچنانی

خلااااااااصه وقتی نگاش میکنی میگی ازاین خوشبخت تر وجوذ نداره

ولی ولی ولی

من از داخل زندگیش خبر دارم

شوهرش متاسفانه ی تایمی بهش وفادار نبود

علاقه ای براش نمونده 

و از داخل ،زندگیش پوکیده

فقط ظاهرو داره

خودش حس خوشبختی نمیکنه ولی چشم مردمو درآورده

هیچ وقت از ظاهر قضاوت نکن

با یه نشستن به اینا پی بردی ببخشید ولی خیلی توهمی هستی

من بهت توهینی کردم؟

یا بد دختره رو گفتم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

موتور طرف مگه شصت هفتاد میلیون بود بگم فقیر بودنکسی که موتور ششصد هفتصد میلیونی زیر پاشه فقیر نیستاز ...

خب الان اینا چه ربطی به این داشته پسره براش میمیره تا قهر کنه میفته دنبالش 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
موتور طرف مگه شصت هفتاد میلیون بود بگم فقیر بودنکسی که موتور ششصد هفتصد میلیونی زیر پاشه فقیر نیستاز ...

با یک نگاه چیاکه نفهمیدی

پسره میمیره براش!

دخترهرچی بگه اون میگه چشم

چندسالته

اگربالای۱۳سالی برای خودت متاسف ونگران باش

که با یک نگاه چقدرمطمئن حرف زدی

وقطعااین برات نقطعه ضعفه

واااا گفتی هرچی میگم درستهگفتم منم میزارم بگو ببینم درسته یا نه😐

آخه از پیامت مشخص بود به مسخره گرفتی منو

برو تاپیک شخصیت سناسی مو بخون

بعد بیا منو دست بنداز

تو کودک درونت زنده ستمیخوای خودتو بزرگ نشون بدی ولی نمیتونی همش با دوستات در حال مسخره بازیینهمش میخ ...

منو بگو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^