2777
2789
عنوان

پسر شوهرم بهم گفت هوووی 😢😢💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بززگه موقع زنشه ۲۵ هس حالیش نیس دارم براش زحمت میکشم من مسئول کار کردن براش نیستم وظیفه من نیس ...

اوه ماشالله بزرگ هم هست حالا ،دلیل این رفتاراش چیه متوجه نشدی؟

مثلا از حرفای که توی گوشش می‌خونن نشئت نمی‌گیره؟

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

اوه ماشالله بزرگ هم هست حالا ،دلیل این رفتاراش چیه متوجه نشدی؟مثلا از حرفای که توی گوشش می‌خونن نشئت ...

ن بابا مادرش گفته احتراممو نگه داره خودش بداخلاقه ....گفت هووی قرصم کجاست داشتم پرده میشستم دستم بند بود  

جیش تو این زندگی😒

با اینکه پسر همسرم با مادرش زندگی میکنه و کل خرجش رو از وقتی من آمدم مجبورش میکنم (همسرم رو )بده ولی هر بار که منو دیده خیلی بی ادبی کرده جوری که همسرم باهام دعوا کردن که این آنقدر بی ادبه چرااا اینقدر بهش میرسی 

ولی من بخاطر خدا هر کاری کردم و میکنم وظیفه ای خودم میدونم که بهش برسم بااینکه قبل اینکه من با همسرم ازدواج کنم طلاق گرفته بودن (6سال قبل من)

ولی بااین حال انگار واقعا من باعث بهم خوردن زندگیشون شدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

با اینکه پسر همسرم با مادرش زندگی میکنه و کل خرجش رو از وقتی من آمدم مجبورش میکنم (همسرم رو )بده ولی ...

همینه دیگه ما بدبختیم بخدا بهش میرسم انقدر خدا میدونه النگو دستمو دراودم دادم بهش پول لازم بود الان اینحوری میکنه ...

جیش تو این زندگی😒
وقتی اینجوری صدا میزنه تو هم جوابشو نده انگار با دیوار حرف میزنه.. این اشغالو زنم بدین زنشم نمیتونه ...

دیگه محلش ندادم حالا حالا هم نمیدم هوی چیه اخه اسم ندارم مگه؟؟

جیش تو این زندگی😒