2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ازدواج کنه دامادمون میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست

وقتی با یه قوم خاص ازدواج کنی گاهی مجبوری با سنت های اونا پیش بری برای همین میگن با قومی که با خودت اختلاف فرهنگی داره ازدواج نکنید یا همه چیو در نظر بگیرید 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چه ربطی دارهمن لباس عروسمو مادرشوهرم زودتر رفت انتخاب کرد من پوشیدم گفتم نمیخوام اون یکیو میخوام ...

اره ایران همینه هیچیش بجا نیست

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اره ایران همینه هیچیش بجا نیست

خاک واقعا 

تازه ما پول مراسم عروسی فامیلای خودمون رو بابام میخواست بده پول فیلمبردار بابام پول دیزاین و بگ گراند و گیفت و آتیش بازی و.... بابام

پول ارایشگاه هم بیانه رو ندادن بابام داد

دست گل هم گفتم میخوام بلای حنابندون گفتن به ما چه بابام داد 

خداروشکر عروسی بهم خورد خیلی زور داشت

خاک واقعا تازه ما پول مراسم عروسی فامیلای خودمون رو بابام میخواست بده پول فیلمبردار بابام پول دیزاین ...

واقعا چیشد انقد پررو شد؟ ازت خیلی سرتر بود؟

واقعا چیشد انقد پررو شد؟ ازت خیلی سرتر بود؟

نه اصلا از قیافه سر تر بودم.از نظر مالی هم اونا نظامی بودن بابام شغل ازاد و وضع مالی ما خیلی بهتر بود.فرهتگی هم اونا روستا بودن ما شهر😐😐😐

بابام هم گفت ما وضعمون بهتره خب فرقی نداره اونا بدن یا ما من هزینه میکنم 

از به جایی به بعد گفتن نمیخریم برو به بابات بگو و پرو شدن 

جاریم بهشون سخت گرفته بود بعدا میگفتن این حالیش نیست اون عروسشون بلده و حالیش میشه 

نه اصلا از قیافه سر تر بودم.از نظر مالی هم اونا نظامی بودن بابام شغل ازاد و وضع مالی ما خیلی بهتر بو ...

چقد پررو بودن وایی 🤢اصلا نباید از اول قبول میکردی

چقد پررو بودن وایی 🤢اصلا نباید از اول قبول میکردی

اره اشتباه کردم 

بابام افکارش مذهبی بود میگفت اخلاق و ایمان مهمه پول و این چیزا مهم نیست برای دخترمه خودم خرج میکنمم فرق نداره که اونا هم سو استفاده 

بعدا هم بابام صداش کرد گفت نه تنها چیزای دیگه رو ندارم ی بلکه اخلاف و ایمان هم نداری برو به سلامت و جدا شدیم😂😂

باورت میشه جدا شدم از فامیلاشون و همسایشون اومدن خواستگاری.فتمیلاشون میگفتن وای کی انقدر اخه برای دخترش خرج میکنه😂😂🤦‍♀️