2777
2789
عنوان

سرم درد گرفته از دست همسایه مون🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 30 پست
برو چند ساعتی بگیرش که حد اقل در ارامش باشه.الان گفتی منم حسابی دلم سوخت.

بره بچه رو بگیره فردا پسفردا اتفاقی افتاد بگه تقصیر توعه بچمو بردی ناقص کردی. 

همسایه که نبابد ضامن بچه اینو اون باشه. میدونست عصابش نمیکشه بچه دوم رو نمی اورد

نه بابا دیونس چه ربطی داره مگه ما کمکی داریم همه خسته میشن دلیل نداره بچه یه ساله رو دعوا کنی یا بزن ...

درک نمیکنم یه عده رو

تا میگی مامان بد اخلاقه میگن شاید خستست کمک میخواد

بله مادر با هزار چیز میجنگه خسته میشه

ولی اینا هیچ کدوم توجیه خوبی برای اذیت کردن بچه یکی دو ساله نیست

حالا میخوان کتک بزنن میخوان داد و فریاد کنن حداقل بذارن بچه ۴،۵ ساله بشه بگی آره طرف ۴ سال خودشُ نگه داشته

نه بچه یکی دوساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمیکنم یه عده روتا میگی مامان بد اخلاقه میگن شاید خستست کمک میخوادبله مادر با هزار چیز میجنگه خس ...

اخه چه ربطی به خستگی داره یچه یه سالشه گناه داره یقران منم یچه دارم خسته میشم ولی از این دیوونه بازیا در نمیارم که این زنه در میاره 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

من یه بار گفتم اگه همه جوره شرایط داری مادی معنوی سلامت روان داری بچه دار شی نگی خدا روزیشو میده اگه تحمل مادری نداری نیازی منو همینجا قورت دادن منو خوردن همگی که وا خودت بچه نداری ما دلمون بچه میخاد همسایه چشمش،کور تحمل کنه منم گفتم خدا را شکر من اونقد عقل داشتم‌رفتم عمل کردم بچه دار نمیشم شکر خدا چه کاری هست ادم‌ کشش نداره بچه نیاره خوب اگه واقعا مادر توان مادری نداره نیاره واجبه مگه 

نه بابا نری بچه رو بگیری مسعولیت داره یهو یه طوریش میشه باید جوابگو باشی با اون مادر روانیش یه موزیک ...

نه بابا هیچ وقت نمیرم 

همسایه ما بچه نداره ولی تا صبح اهنگ بزن برقص،دارن عمدا بلند میکنن درو محکم میکوبن من مادرم بیمار قلبی داره خودم میگرن شده کاهی بخاطر صدا ۴ تا کدئین بخورم عین خیالشون هم نیست مستاجریم‌ بخدا جایی هم گیرمون نمیاد بریم 

من یه بار گفتم اگه همه جوره شرایط داری مادی معنوی سلامت روان داری بچه دار شی نگی خدا روزیشو میده اگه ...

یقرآن حرفت درسته من خودم د‌ست داشتم دکمیو بیارم هر چی با شوهرم فک کردیم دیدیم نه اعصابشون داریم نه پولشو بیخیال شدیم 

همسایه ما بچه نداره ولی تا صبح اهنگ بزن برقص،دارن عمدا بلند میکنن درو محکم میکوبن من مادرم بیمار قلب ...

همسایه بی ملاحضه خیلی بده بقران من اعصابم خورد شده از صبحه بسکه این بچه گریه کرد مامانه جیغ کشید و داد زد یه بارم حس کردم بچه رو کوبند زمین

از یک مادر سالم یک بچه سالم عمل میاد سلامت جسمی روانی اعصاب روان همین کارای مادر تروما میشه برا بچه چند سال دیگه بچه پر مشکل بزرگ میشه کاش تست سلامت والدین قبل بچه داری واجب بود مادر ناسالم ظلم میکنه به بچه معصوم اونم بچه حالیش،نیست خیلی مسولیت بزرگی داره بچه بخدا صرف تولد نیست والدین مسولیت مادی معنوی روانی دارن اگه توان ندارن بچه دار میشن بخدا ظلم هست به بچه. بچه محیط آرامش بخش،میخاد با پدر مادر سالم .الان چقد انحرافات افراد خاطی میری میبینی ریشه در کودکی داره آدم یه بچه سالم خوب تربیت گنه بهتره تاچند تا ناسالم. 

همسایه بی ملاحضه خیلی بده بقران من اعصابم خورد شده از صبحه بسکه این بچه گریه کرد مامانه جیغ کشید و د ...

وای الهی دلم ریش ریش شد بچه گناه داره مادره شاید مشکل اعصاب روان داره..مادر منم‌ از وقتی یادمه مدام ما را تا حد مرگ می‌زد مادر من مشکل اعصاب داشت چندبار منو اونقد زد بیهوش شدم فکر کردن مردم .اگه میبینی رفتار مادر نرمال نیست میخوای اورژانس اجتماعی یه زنگ بزن بگو چیکار باید گرد اگه مادره بیماره بچه زا نجات بده گناه داره آخه طفلی بچه چیزیش نشه کم خشونت خانگی نداریم از سمت پدر مادر