2777
2789

پاستای سبزیجات سفارش دادم میخواستم امتحان کنم طعمشو 

حیف پوووول حیف وقتت 

کلیم گرسنه بودما اشتهام کور شد کلا

چی داخلشه🤣

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسوزه پدر با کلاسی🤣

میرفتی جیگرکی یه سیخ جیگر دنبه میزدی سیر بشی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

خوشمزه نبود ؟ عب نداره دیگه عوضش تجربش کردی منم همیشه تو خونه پاستا میپزم خیلی دلم میخواست از بیرون بخرم ببینم چطوریه ۷۰۰ تومن دادم پاستا خیلی بد مزه بود 🙂😄

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

وقتی که گشنته و محدودیت برای هزینه داری نباید چیز جدیدی امتحان کنیخودت اشتباه کردی

عکسش خوشگل بود فکر کردم مزه خوبیم داره ولی مشخصه یه پاستای من دراوردیه 

دستور پختشو خودشون ساختن 

مزه شیرین بدی داره 😭😭😭