2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وضعیت ؟ بارداری پنجم ؟ بدبخت به اون بچه و بیشتر بدبخت به آینده اش ما دلارمون تو کمتر از یکسال شد ۱۱۴ هزار طلا صعودی خونه هیچی اونوقت بچه پنجم ؟ کسی که اینطور بالا خونش اجاره اس

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

خودم که هنوز هیچیولی دوستم متولد۷۰عروس و نوه دارهبا ۱۱ بچه😁

یاااا خدا بعد من سی سالمه فکر میکنم سر زا میمیرم 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بارداری دوم ۲۸ سالم بود اگه ادامه بدم فاصله سنی ها رو ۳ سال در تنظر بگیریم احتمالا پنجمی ۳۸ سالم خواهد بود🙃

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خودم که هنوز هیچیولی دوستم متولد۷۰عروس و نوه دارهبا ۱۱ بچه😁

😮😮😮😮🤔

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤