2777
2789
عنوان

بچه ها کمک سه شب دخترم بستری بوده دیشب مرخص شده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
نزدیک ۸ماهشه

شیر اسهال رو تشدید میکنه اگر هم میدی AL110 یا Lf بده مخصوص اسهاله. ، اگر غذای کمکی میدی دوغ ،  سیب زمینی آبپز ، ماکارونی شکل دار آبپز  بده اینا شکم رو سفت میکنن

اگه تهرانی ببر دکتر ابوالحسن غنی پور ، تشخیصش عالی، من دخترم دو تا دکتر بردم اولی گف رفلاکس داره کلی دارو داد بچم خوب نشد، دوباره بردم پیش یه متخصص دیگه کلی دارو و اسپری دهانی بازم خوب نشد ، دیگه دیوونه شده بودم، اخر عید بود خونوادم اومدن تهران گفتن یا علی چرا این بچه سینش انقد خس خس میکنه بلند شو نوبت دکتر بگیر، بلند شدیم بردمش بیمارستان لاله پیش دکتر ابوالحسن غنی پور ، بچه رو دید گفت تمام داروها رو بریز دور، خونتون بخاری دارین یا نه گفتم آره گفت همین الان رفتی خونه جمعش میکنی گفتم دکتر دارو بده گفت خانوم دارو چی بدم بچه هیچیش نیس بلند شو برو بخاریتو جمع کن فقط ، دو روز دیگه خوب میشه، فقط یه سیتریزین نوشت اونم از بس من اصرار کردم، خدا شاهده بخاری رو جمع کردیم بچه دو روز بعد خوب شد سینه اش صاف شد و تمام، سه ماه این بچه خس خس سینه و سرفه داشت ، همه فک و فامیل میگفتن اینو ببر دکتر چرا اینطوریه مریضه، اون همه دوا رفلاکس و اسپری دادم تو حلق بچه خدا نگذره ازشون که هیچی حالیشون نیس بعضی دکترا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم دکترا یکی نیستن که ،انشاالله نی نی تم خوب میشه ،باورکن این چن شب اخر اینقد واسش گریه کرده ...

منکه مردمو زنده شدم هیچی نمیخوره ۵بار از هردو دستو پاش رگ گرفتن و....

دخترباس تودل بروباشه😜                             
اگه تهرانی ببر دکتر ابوالحسن غنی پور ، تشخیصش عالی، من دخترم دو تا دکتر بردم اولی گف رفلاکس داره کلی ...

خب سرد نبود؟ دخترمن من ویروس گرفته پس میاره

دخترباس تودل بروباشه😜                             
خب سرد نبود؟ دخترمن من ویروس گرفته پس میاره

دیگه اخرای عید بود ، کم کم داشت گرم میشد هوا، اتفاقا همش به دکتر میگفتم هوا سرده میگفت برو شوفاژ برقی بخر ، بخاری رو سریع جمع کن فقط ، اصلا نمونه ، دیگه جمع کردم لباس زیاد تنش میکردم، ببین منم دخترم یه ماه پیش اسهال و استفراغ بود پدرم درومد به خدا انقد شستم همه جارو، یه ویروسه که باید دوره اش بگذره خوب میشه نگران نباش، فقط مایعات زیاد بده بهش

ویروس وگفت تایک ماه تو بدنش هس بعدم به آنتی بیوتیک واکنش شدید نشون داد براش نزدن

اره  همین طوره ،مال پسرمن وقتی تبش پایین اومد تموم عفونت های که داخل بدنش بود به صورت دون دون های ریز رو بدنش ظاهر شده

دیگه اخرای عید بود ، کم کم داشت گرم میشد هوا، اتفاقا همش به دکتر میگفتم هوا سرده میگفت برو شوفاژ برق ...

خب الان چیکارکنم؟؟ببرم دکتر؟بخدا خستمه 

دخترباس تودل بروباشه😜                             
خب الان چیکارکنم؟؟ببرم دکتر؟بخدا خستمه

اگه دکتر براش دارو داده ، همونارو بده ، پونه همین الان براش دم کن بده بخوره ، مایعات بده تا دوره اش تموم بشه، اگه تا فردا پس فردا بهتر شد ، دیگه نمیخواد ببری، اگه دیدی نه بدتر شد خدا نکرده ببر