2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه 

ولی من که میگم  طلا سود نداره . مگه اب شده باشه .

طلا خریدی پس انداز کردی . حداقل کم کمش ۵ سال نفروشش .

تا سود کنی .‌

اونم معلوم نیست ارزون بشه یا گرونتر بشه طلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مبارکه ولی من که میگم طلا سود نداره . مگه اب شده باشه .طلا خریدی پس انداز کردی . حداقل کم کمش ۵ سال ...

دستبند دوم خریدم نزدیک 6 گرم ده میلیون ارزونتر خریدم

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
خیلی دوست دارم برم خوش بگذرون با پولم ولی دلم نمیاد

خب دیگه تو این اوضاع باید یه پس اندازی باشه وقتی پول لازم بشی همون طلا میشه پشتوانت ولی خوشگذرونی یه روزه و تمامم

منم مثل توام 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
مبارکه ولی من که میگم طلا سود نداره . مگه اب شده باشه .طلا خریدی پس انداز کردی . حداقل کم کمش ۵ سال ...

چرا سود نداره من پارسال گرمی 3 تومن طلا خریدم الان شده ده میلیون 

مگه این که در کوتاه مدت بخواید بفروشید، وگرنه طلا همیشه سوده 

من شنیدم طلای آب شده ممکنه قاطی داشته باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خب دیگه تو این اوضاع باید یه پس اندازی باشه وقتی پول لازم بشی همون طلا میشه پشتوانت ولی خوشگذرونی یه ...

دقیمت همین فکر نمیذاره خرج بیخود کنم

بزرگترین هزینه زندگیم بنزین ماشینمه اونم تو شهر دور بزنم

نه کافه نه رستوران 

کلا شاید ماهی یکی دوبار چند سیخ کباب بگیرم از بیرون

همسرم خیلی لارج خرج میکنه ولی من جلوشون رو میگیرم التماسش میکنم خرید نکنه از اینده میترسم