2777
2789

من واقعا سعی میکنم با همه خوش اخلاق باشم 

سرکار همیشه احترام ارباب رجوع میگیرم ،

شده چهار روز درگیر بودم و به ده نفر زنگ زدم  ولی بلاخره مشکل شو حل کردم!

خیلی وقتا با چشم گریون میان اتاق ما ، با اینکه خودم از درون داغونم ولی به حرفاشون گوش میدم و امید میدم و با حس خوب از اتاقم میرن بیرون ، کاملا اینو متوجه میشم

اکثرا دعا خیر میکنن میگن خدا هر چی میخوای بهت بده 

و... 

ولی اصلا تا حالا تو زندگیم حس نکردم اینا دعاها رو 

خیلی از روزا با بدترین حال دنیا میام سرکار ولی تا حالا کسی رو اذیت نکردم

چرا حالم خوب نمیشه و اثرشون تو زندگیم نیست؟؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

دقیقاً سوال منم هست💔

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

دقیقاً سوال منم هست💔

چرا واقعا 

مگه نمیگن از هر دستی بدی از همون دست میگیری

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست که جواب خوبی رو اینجا بگیریم همیشه

امامان و پیامبران هم به مردم خوبی بودن و اصلا ولی نعمتشون بودن ولی نه تنها جواب خوب بلکه فیدبک بد هم میگرفتن و در نهایت هم حتی خون شون رو می‌ریختن...

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بعدم همینکه شغل خوب داری یا داشته هایدیگه داری تو زندگی خودش نعمته چه بسا خوب نبودی خدا ازت می‌گرفت...

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

قرار نیست که جواب خوبی رو اینجا بگیریم همیشهامامان و پیامبران هم به مردم خوبی بودن و اصلا ولی نعمتشو ...

خیلیا هم از خودشون شمرتر نیست زندگی های عالیی

خیلیا هم از خودشون شمرتر نیست زندگی های عالیی

اوهوم

این دنیا همینه دیگه

بعدم همینکه شغل خوب داری یا داشته هایدیگه داری تو زندگی خودش نعمته چه بسا خوب نبودی خدا ازت می‌گرفت. ...

اینم درسته