2777
2789

ما ۱ سال و دو ماهه دوستیم رابطمون جدیه و داریم پولامونو جمع میکنیم و عید حدودا خواستگاریمونه نامزدم یه دوست داره که خودش و خانومش از ما بزرگترن الان اونا جدیدا عقد کردن از اون تایم حس میکنم تو ذهنش خودشو سرزنش میکنه که چرا ما الان کارامون اوک نشده و حس میکنم اعتماد بنفسشو از دست داده و بی انگیزه شده 

چکارش کنم بنظرتون 

اینم بگم پسر خیلی خوبیه و مشکلیم نداریم ولی دلیل این فکرشو نمیدونم حس مقایسه یا سرزنش کردن خودشو دوس ندارم

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

به عنوان یه مرد الان شما خیلی راحت میتونی ارومش کنی ، اگه ولش کنی مشکلاتش و تو خودش می‌ریزه تاثیر بد میزاره

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان یه مرد الان شما خیلی راحت میتونی ارومش کنی ، اگه ولش کنی مشکلاتش و تو خودش می‌ریزه تاثیر بد ...

من دخترم 

اون پسره

سعی میکنم کنارش باشم انگیزه بدم بهش نزارم حس بدی داشته باشه که مثلا من ناراحتم و فلان

عشقم پارتنر منم خودشو با قدیمای باباش مقایسه میکنه میگ من چرا زن ندارم😂🥲تو این سنو همچنین با پسرای ...

اون چیزی نمیگه تو ذهنش مقایسه میکنه

اره متوجهمبنظرم از اون لاک تنهایی ک توشه بیارش بیزون

ببین ما رابطمون واقعا خوبه در حدی که دو هفته دیگه تولدشه با خانودش میخوایم بریم شمال ۲ ۳ روز ویلا گرفتیمو و اینا

میخوام بگم هم به خودش نزدیکم هم به خانوادش 

از طرفی نمیخوام مقایسه کنه چون ما از دو تا شهر مختلفیم و خانواده هامون تازه اوک شدن ولی اون دوستش با زنش فامیل بودن میخوام بفهمه شرایط متفاوته و ما تا اینجاشم خیلی خوب پیش رفتیم 

همش انگیزه میدم بهش ازش تعریف میکنم میگم خیلی خوشحالم بابت بودنش و واقعیته هماما این خودخوری درونیشو نمیدونم با چی جبران کنم

ببین ما رابطمون واقعا خوبه در حدی که دو هفته دیگه تولدشه با خانودش میخوایم بریم شمال ۲ ۳ روز ویلا گر ...

عزیزمم خوش بگذره🦋🦋🍀

پس با این اوصاف یکم فضا بده خودبخود اوکی میشه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻