2777
2789
حالا خانواده هم کمک کنن چه اشکال داره

ببین کلا من مردای موفقی که واقعا از هیچی به خیلی چیزا رسیدن خیلی برام جذاب تره البته مرد زن نداره ها ولی خب کلا جذاب تره اینطوری

در گنگ ترین حالت زندگیمم

همه میگن شوهرت 

بنظرم نیست 

ی ۲۰۷ داره و ی آپارتمان ۱۴۰ متری و یا آپارتمان ۱۰۰ متری که اجاره می‌دیم

پولداری بنظرم یعنی ماشین خارجی و خونه دوبلکس 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا من مردای موفقی که واقعا از هیچی به خیلی چیزا رسیدن خیلی برام جذاب تره البته مرد زن نداره ها ...

گذشت اون زمان فیلم هندی که نیست تورم ببین از صفر شروع کردن غیر ممکنه 

کاربر اقام 

خوش بحالمون😂💔

🤧🤧😂😂😂💔💔اره باو 

ولی من ت رویاهام پولدار تر از واقعیت هستم🤣🤣💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

اپارتماناتون چند طبقن؟

یک طبقه 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
وضعتون تقریباً خوبه دیگه

خدا رو شکر ناراضی نیستم