2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما رو دارم . یه عارضه ای هست یادم نیست کلمه ش شبیه واژینیومیس هست . من و شما اون مشکل و داریم . تو اینترنت سرچ کن .‌ حتما بابد معاینه بشی که مشگلی نداشته باشی 

[QUOTE=396903959] باور کن با این تاپیک به جای نمیرسی داداش[/QU. ممنون میشم تیکه نندازین

تیکه چیه خودت میدونی مردی 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شما چند وقته ازدواج کردین؟کاریم کردین واسه این مشکل؟

وااا من ۵۰ سالمه .‌یائسه شدم .‌ چندین بار دکتر رفتم . ولی گفتن مشکلی نداری . موقع آمپول هم خیلی خودم و جمع میکنم .‌ترس دارم. اصلا آمپول چند ساله نزدم.‌شما تو این ۱ سال و نیم نزاشتید کامل انجام بشه؟ منم اکثرا نمی زاشتم. یه درد غیر قابل تحملیه برام

من یه مشکل دارم خواستم اینجا راهنمایی بگیرم اگه شما مشکوکین کسی مجبورتون نکرده نظری بدین

ببین چند نفر عین شما آخرش مرد از آب در اومدند متوجهی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد