2777
2789
عنوان

بچه‌ها تو رو خدا بگید زشته تو این شرایط به دوستم بگم پول رو پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 43 پست
معلومه ک من قرض نمیدممیگم هی خودشو بخاطر یه آدم بدقول و بدحساب مدیون این و اون نکنهیدفه این کارو کرد ...

خوب پس وقتی نمیتونی مشکل گشا کسی باشی توی مسائل بقیه و نظرات بقیه دخالت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس وقتی نمیتونی مشکل گشا کسی باشی توی مسائل بقیه و نظرات بقیه دخالت نکن

برو بابا مثلا نظر تو مشکل گشا بود؟!

تو ک داری همون مشکل رو براش تکرار میکنی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
شما باید پولو به همکارت پس بدی بلکه درس عبرت بشه براتآخه چکاریه برا کس دیگه قرض کنیهمکار به ضمانت شم ...

اگه عزادار نبود حتماً می‌داد ولی با این شرایط معلوم نیست کی بده گفت حتما می‌زنم ولی الان ۴ روزه نزده 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

اگه عزادار نبود حتماً می‌داد ولی با این شرایط معلوم نیست کی بده گفت حتما می‌زنم ولی الان ۴ روزه نزده

من جای شما بودم۱۰۰٪خودم پس میدادم پول رو

بعدا از دوستم میگرفتمش

و دیگه م از این کارا نمیکردم

بچه‌ها بحث نکنید تو رو خدا 

نظرات همه محترمه من همه رو دارم با دقت میخونم ببینم به چه نتیجه‌ای میرسم 

احتمالا خودم پولو جور کنم بدم همکارم 

به قول یکی از کاربرا تا درس عبرت بشه دیگه از این غلطا نکنم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

من جای شما بودم۱۰۰٪خودم پس میدادم پول روبعدا از دوستم میگرفتمشو دیگه م از این کارا نمیکردم

دقیقا می‌خوام همین کارو بکنم چون دیگه امیدی ندارم دوستم به این زودیا بده 

طفلی همکارم به ضمانت من داده ولی واقعا نمی‌دونم اگه خدای نکرده منم عزادار بودم بازم پول مردمو پشت گوش مینداختم 

طفلی همکارم به ضمانت من داده ولی واقعا نمی‌دونم اگه خدای نکرده منم عزادار بودم بازم پول مردمو پشت گو ...

عزیزم قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

در مورد مسائل مالی باید خییلیئی احتیاط کرد به هزار و یک دلیل

آره عزیزم درجه یکه

امیدارم اینکه میگی درجه یک واقعا درجه یک باشه..... چون مادربزرگ پدربزرگ و خاله و دایی هم درجه یک نیستن

در اینصورت دو هفته رمان کمی هست

خودت پول همکارت رو بده و دیگه هم برای کسی از بقیه قرض نگیر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

امیدارم اینکه میگی درجه یک واقعا درجه یک باشه..... چون مادربزرگ پدربزرگ و خاله و دایی هم درجه یک نیس ...

. آره درجه یکه واقعا 

. آره درجه یکه واقعا

پس خودت پول رو بده عزیزم 

هرچند همکارت هم بهتر هست درک بیشتری داشته باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊