2777
2789
عنوان

بچه‌ها تو رو خدا بگید زشته تو این شرایط به دوستم بگم پول رو پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 43 پست
اگه اون شخص دستش تنگه ( منظورم شخصی هست که قرض گرفته) خودت با جاش بده به اون بنده خداولی اگه می دون ...

نمی‌دونم والا داره یا نه مشکل اینه که منم باید قرض کنم که پولو بدم به دوستم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه میدونستم این اتفاق میفته منم گرفتار خودش کرده من می‌ترسم خودم بدم بعد اون نده مثلاً شاید خرج مراس ...

اصلا اتفاقی هم نمیوفتاد میگفتی ندارم از یکی دیگه میگرفت به نظرم منطقی نبوده خودتو بدهکار یکی دیگه کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از کسی دیگه قرض بگیر بده به همکارت ی یک هفته دیگه هم زنگ بزن از رفیقت پول رو بگیر بده این اون یکی

وااا دوباره همون اشتباه رو هی تکرار کنه خودشو مدیون این و اون بکنه بخاطر ی آدم بی فکر؟!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

کسی که فوت کرده چه نسبتی با دوستت داره ؟

اگر درجه یک هست بهش نگو

اگر نه خودش پول مردم رو بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کسی که فوت کرده چه نسبتی با دوستت داره ؟اگر درجه یک هست بهش نگواگر نه خودش پول مردم رو بده

آره عزیزم درجه یکه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

به همکارت بگو یه هفته دیگه صبر کنیم بعد بهش زنگ بزنیماونجوری تقریبا ۱ماه شده دیگه اصلا زشت نیست

امون نمیده اصلا کلی فحش بار طرف کرد گفتم یه کم صبر کن میگه لازم دارم 

اشتباه رو اونجایی کردی که نگفتی ندارم خودش یه فکر دیگه‌ای کنه خودتو بدهکار یه نفر دیگه کردیاون بنده‌ ...

آره واقعا اشتباهی که پشت دستمو داغ کردم تا عمر دارم تکرار نکنم 

خوب میخواد چیکار کنه تو بهش پول قرض میدی؟؟

معلومه ک من قرض نمیدم

میگم هی خودشو بخاطر یه آدم بدقول و بدحساب مدیون این و اون نکنه

یدفه این کارو کرده الان توش گیره کرده باز  میگی از یکی دیگه بگیره بخاطر اون آدم؟!

حالا عزادارم باشه!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست