2777
2789

خانوما من ۱۱ روز از اخرین پری گذشته ۳ روزه بیبی چک زدم مثبت در اومده امروز رفتم بتا دادم گفتم برم سونو کنه وضعیتمو ببینه چون تپلم

سونو واژینال کرد گف ۵-۶ هفته ات هست ، فقط یه ساک خیلی کوچیک میبینه هنوز رشد نکرده قلب تکیل نشده گف ده روز صبر کن برو بیرون سونو اگه رشد نکنه باید سقط کنی

خالم خیلی بده تروخدا بگین مال شما چطور بوده😭😭چیکار کردین

عزیزم استرس نداشته باش زود رفتی سونوتوی گوگل بزن که چی برای تشکیل قلب جنین خوبه بخور و استرس نداشته ...

کل راهو گریه کردم میترسم تشکیل نشه😔

شما باردار بودین گلم؟ مال شما کی جنین دیده شد

چشم تروخدا دعا کنین برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تشکیل قلب حداقل تا ۸ هفته صبر میکنن استرس به خودت راه نده اگه لازم شد پیش یه متخصص دیگه برو

عزیزم ساک بارداریم کوچیکه ایراد داره؟ اخه گف جنین رشد نکرده خیلی نگران شدم

اره عصر میرم پیش یه متخصص دیگه

عزیزم ان شالله که خیره 

من بچه دومم رو ۶ هفته باردارم 

هنوز سونو نرفتم 

هفته ۷ و ۸ میرم که خیالم راحت باشه 

استرس برات سمه 

الکی استرس نداشته باش

اصلا دیر نیست برای تشکیل قلب

فکر کنم سیب و این چیزا برای تشکیل قلب خیلی خوبه

سوره حجرات زیاد بخون 

ان شالله که خیر برات پیش میاد 

نگران نباش

اسید فولیک هم که باید بخوری

ان شالله رفتی سونو خبرشو به من هم بده

عزیزم ان شالله که خیره من بچه دومم رو ۶ هفته باردارم هنوز سونو نرفتم هفته ۷ و ۸ میرم که خیالم راحت ب ...

سلام عزیزم چقد پیامتونو دلمو اروم کرد 

مبارک باشه ایشالا به سلامتی

گلم شما اول بارداریتون  پشت سر گذاشتین بیشتر تجربه دارین

کوچیک بودن ساک تو ۵-۶ هفتگی خطرناکه؟ گف یه ساک کوچیک میبینم جنین رشد نکرده قلب تشکیل نشده

ده روز بعد برو بیرون سونو اگه نشد باید سقط کنی خیلی میترسم 

کل راهو گریه کردم

سلام عزیزم چقد پیامتونو دلمو اروم کرد مبارک باشه ایشالا به سلامتیگلم شما اول بارداریتون پشت سر گذاش ...

عزیزم من برای بارداری اول هم همین کار رو کردم

هفته ۷-۸ رفتم سونو 

اون موقع دیگه تکلیف مشخصه 

هیچ کاری به جز صبر از دستت برنمیاد 

خوراکی هایی که نوشتم رو بخور 

قرآن بخون 

ان شالله که قلبت اروم میگیره