2777
2789
اون از معمولی هم پایین تره

🤷‍♀️

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

سخته. چهره هم معمولی میشه و بهش عادت میکنیم. از طرفی هم اگر از چیزی واقعا خوشمون نیاد، حتی اخلاق خوب هم‌نمی تونه اون نکته ی منفی و از ذهنمون پاک کنه. 

جوابی برای سوالتون متاسفانه ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگفتم شوهرم زشت باشه کسی نگاش نکنه😂 زشت نیس ولی خوشگلم نیس

شوهر پس میخوای برا چی اگر خوشگلی برات مهم نیست جدی میگم چون برا من خیلی مهمه 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

عزیزم چهره ت رابطه خیلی مهمه 

ت قراره اون قیافه و چهره رو مرتب ببینی 

اگ ب دلت ننشسته عذرشو بخوا 

بگو ظاهری تایپ من نیستی 

ولی باطنی فرد خوب و کاملی هستی 

دیگه خودت با شناختی که داری بگو بهش

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک لاغری روبیکا.      https://rubika.ir/joing/IHHAGGHE0QHJMPOOFHYVEWXBTMCVKKDX

مجازی بودهاونم دوستیاونم یکی دوهفتهچطور فهمیدی خوبه؟

نه چند ماه باهاشم با شماره های مختلف دختر امتحانش کردم همه رو بلاک کرد بعد مطمئنم با دختر دیگه ای نیست مذهبی هم هست ولی چهرش از معمولی هم پایین تره اصلا چهرش رو دوست ندارم 

اونایی که اون سال ماه عسل اومدن آقاهه یه بیماری داشت زشت بود خانمه خوشگل بود اسمشونو نمیدونم‌ اونا ...

هنوز با هم هستن و رابطه عاشقونه دارن همچنان

سفر خارج از کشور میرن دختره دائم در حال کارای زیبایی و قرتی بازیه 

اما بچه ندارن