2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

86 بازدید | 5 پست

خیلی حسودیم به خانم هایی که در دهه های ۷۰ ، ۸۰ و اوایل ۹۰  به موقع و در سن پایین ازدواج کردن و بچه دار شدن 

اکثرشون رفاه کامل رو تجربه کردن و یه زندگی اروم و بی استرس داشتن 

جهیزیه شون همه وسایل خارجی اصل بوده ، کار کردن براشون بی معنی بوده و تنها دغدغه شون این بوده که ناهار امروز با گوشت مرغ باشه یا گوشت گوسفند 

مسافرت و تفریح شون همیشه به راه بود ، 

با اندکی پس انداز و وام های کوچیک صاحب خونه و ماشین و طلا میشدن

برای تنوع و تفریح خرید پوشاک انجام میدادن نه بر اساس نیاز و لازم داشتن

الانم هیچ درکی از شرایط دختر های جوون ندارن و ما رو ادم های عصبی و پرخاشگر و وحشی میبینن و مدام از ما ایراد میگیرن

کاش بشه فقط یه ذره از رفاه و راحتی که اونا تجربه کردن رو ما هم تجربه کنیم 

تازه ببین دهه شصت و پنجاه چه بهشتی بوده!

پدر مادر من با پول کار دانشجویی اپارتمان نوساز خریدن هر دو سه سال هم فروختن بزرگتر خریدن!

مامان بزرگم فقط با پول شوهر کارگرش بعد فوتش یک کیلو طلا و کلی زمین داشت!

الان چند نفر کار میکنن یه ماشین نمیشه خرید😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت نخواد بدتر از اون اینه که خودتو تو اون بهشت ببینی و زندگیتو به این ببندی  که بله من تو خونه تو آرامشم  ....بد اونه خودتو وابسته شوهرت کنی بعد یه هو زیر پات خالی بشه یه هو بیوفتی تو جهنم میسوزی و دودت در نمیاد ... نه شغلی داری نه درآمدی نه چیزی .. من از همون دهه شصتی هایی هستم که مثلا خوشبخت بودم اما بعد شونزده سال خیانت دیدم  اونم چند بار پشت سر هم !! نشستم سفید شدن موهامو که تو یک سال کل جلو سرم و گرفته تماشا میکنم و ......