2777
2789
عنوان

لوازم خانگی خارجی

177 بازدید | 18 پست

با توجه به تح ریم ها از سال های گذشته به نظرتون این لوازم خانگی هایی که تو کانال و پیج های بازرگانی میزارن واقعا اصل فرانسه و المان و ایتالیا و امریکاست؟؟؟ 

یا کلا هر چی خارجیه تو ایران چینیه؟؟ مثلا جارو برقی بوش رو ۵،۶ تومن زده ، اتو بخار تفال رو ۵ تومن

الان مارک ایرانی خریدن مثل پارس خزر و دوو و اسنوا و تولیپس بهتره یا این مارکای خارجی بوش و تفال و سیلور گرست و ...؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری میخری لوازم خانگی خارجی فیک در میاد چ برسه سفارش بدی ماهم تازه جنوبی هستیم تو منطقه دریایی هست ...

یعنی تو جنوب هم فیک میارن؟ ؟؟

اخه با این قیمت دلار و ارز خارجی واقعا برام جای تعجبه که چجوری اتو بخار تفال ۵ میلیونه ، فکر کنم یه بار قیمتش رو از یه سایت خاجی با دلار اون موقع حساب کردم نزدیک ۲۰ میلیون میشد 

الان که دلار بالا تر رفته 

از جای معتبر خرید کن که استرس فیک و اصل بودن نداشته باشی

اما بوش ۵.۶ تومن فیکه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یعنی تو جنوب هم فیک میارن؟ ؟؟ اخه با این قیمت دلار و ارز خارجی واقعا برام جای تعجبه که چجوری اتو بخا ...

آره حواست نباشه فیک در آب میاد این بلا سر ما اومد یخچال خریدیم سر یکسال کل نوار های یخچال کامل باز شد و روشنایی داخلش قطع شد اما اطرافیان هرکسی خریده بود چنین اتفاقی نیفتاده بود براش و تعجب بودن چرا اینجوری شده برای ما 

با این قیمت دلار و درهم مطمئن باش فیکه برند هایی مثل تفال و نینجا و... خیلی گرونن

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

نه ببین این ها که برند معروفی هستن مونتاژن مثلا برند بوش قطعاتش از آلمانه مونتاژ مثلا چینه این ارزون درمیاد چون خدمات و دست مزد کارگری تو آلمان گرونه پس در نتیجه محصول گرون درمیاد ولی در چین ارزونه و ارزونتر تمام میشه

دنیا برای من میچرخه
از جای معتبر خرید کن که استرس فیک و اصل بودن نداشته باشیاما بوش ۵.۶ تومن فیکه

کلا از همون جای معتبر هم ادم استرس میگیره چون ممکنه تقلبی رو به جا اصل بفروشن 🤣🤣 منم فکر میکنم همه وسایل خارجی ساخت چین باشه و کپی از برند های اصلی

آره حواست نباشه فیک در آب میاد این بلا سر ما اومد یخچال خریدیم سر یکسال کل نوار های یخچال کامل باز ش ...

اوه اگه اینجوریه که چه خطری و ناجور ، همون ایرانی حداقل بهتره، یه نمایندگی داره قطعاتش راحت تر پیدا میشه

کلا از همون جای معتبر هم ادم استرس میگیره چون ممکنه تقلبی رو به جا اصل بفروشن 🤣🤣 منم فکر میکنم همه ...

بالاخره یه فروشگاهایی هست که چشم بسته هم بخری مطمئنی اصله😂ولی اگه شما نمیشناسی همین مارک های ایرانی ام خوبن

مامانم ۱۸ ساله لباسشویی و فریزر پارس خزر داره

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

میگم یعنی پنج شیش میلیون با پنجاه میلیون ؟

نوشتم ۵.۶ تومن ینی ۵ میلیون یا ۶ میلیون