2777
2789
اره ولی مطمانم کسایی ک با این دخترا میبینم داغونتر از منن

بگو مامانت برات یکی پیدا کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی مطمانم کسایی ک با این دخترا میبینم داغونتر از منن

خودت از اینستا و ‌کوچه پیدا کنی همینه

یه دختر با خانواده مادرت پیشنهاد بده 

در ضمن توی دوره آشنایی تون چرا باید دعوا کنید تا طرف بره؟

اگر هم مشکلی باشه حرف میزنن نه دعوا

اخلاق تو درست کن برادر

اخه از نو اینستا خوشم اومد ازش . علوم پزشکی بود. مذهبی امروزی بود . کلی مثلا واس خودش مرز داشت و با ...

یاد رل خودم افتادم

دقیقا فکر کردم من رو تعریف میکنید

رو اخلاقاتون کار کنین

ببینین به کجا رسوندین طرف رو که اینکار رو کرده 

منم دیروز کسی که براش میمیرم رو از هزار جا بلاک کردم و اون رابطه سمی رو تموم کردم

اونم دقیقا مثل شما داره حسرت میخوره و فکر میکنه مشکل از من بود 

نه من که هر بار خواهش کردم خودش رو درست کنه و نکرد

‌‌التماس دعا.

یاد رل خودم افتادمدقیقا فکر کردم من رو تعریف میکنیدرو اخلاقاتون کار کنینببینین به کجا رسوندین طرف رو ...

زنای الان پرنسس شدن دنبال یکین بی عیب و ایراد . وگرنه طرف خودشم مشکل. داشت تراپیست میرفت

نی نی سایت: چصی چصی چصی

چرا همه پست هات اینجوری ان؟من جات بودم از دوست هام و اطرافیانم میپرسیدم چه ویژگی منفی در من هست که ب ...

مشکل امثال تو اینه ک فک میکنی فثط مشکل از منه

زنای الان پرنسس شدن دنبال یکین بی عیب و ایراد . وگرنه طرف خودشم مشکل. داشت تراپیست میرفت

دقیقا همینه 

ی مرد ایده آل میخایم چون خودمون سعی می‌کنیم ایده آل باشیم

البته که من قبول دارم مشکل بزرگیه 

ولی به اندازه لقمه ای که برمی‌دارین باید ایده آل باشین

وقتی ی دختری رو انتخاب میکنین که از لحاظ شغل قیافه هیکل خانواده اصالت آبرو پوشش پاکی و نجابت ایده آله 

باید خودتون هم ایده آل باشین

و پسر ها علاوه بر شغل و قیافه شون 

باید اخلاقات و ناز کشیدن و لوس کردن و غرغرشنیدن و عاشق پیشه بودنشونم ایده آل باشه

‌‌التماس دعا.

دقیقا همینه ی مرد ایده آل میخایم چون خودمون سعی می‌کنیم ایده آل باشیمالبته که من قبول دارم مشکل بزرگ ...

شغل : مرکز بهداشت

من دانشجوی دکتری برق 

نه اقا اگه زن بخواد ایده ال باشه نمیگه دوستت دارم پات میمونم بعد بلاک کنه 

شغل : مرکز بهداشتمن دانشجوی دکتری برق نه اقا اگه زن بخواد ایده ال باشه نمیگه دوستت دارم پات میمونم ب ...

حیطه شغل زن با مرد خیلی متفاوته 

زن میتونه ی پرستار باشع ی معلم باشه وی کارمند مرکز بهداشت باشه و کاملا ایده آل 

و ب مرد میتونه معلم باشه ولی بخاطر حقوق کم خیلی کم بپذیرنش

درصورتی که میدونی ی دختری که معلم میشع خواستگاراش 3 برابر میشن 

خب تو ببین چیکار کردی بلاکت کرده 

اصلا انقد دوسش داشتی از اکانتای دیگه بری پیام بدی پ دلیل بخای؟نه

‌‌التماس دعا.

دقیقا همینه ی مرد ایده آل میخایم چون خودمون سعی می‌کنیم ایده آل باشیمالبته که من قبول دارم مشکل بزرگ ...

ایده ال نیستید وگرنه مرداتون ولتون نمیگردن خودتونم رل عکض نمیکردید

ایده ال نیستید وگرنه مرداتون ولتون نمیگردن خودتونم رل عکض نمیکردید

پس تو ایده آلی با این اخلاقات😂

بنده انقد ایده آل ام که هزار تا بهتر از رل ام خواستگارم بودن😂

ایشونم رل اول بنده بودن 

‌‌التماس دعا.

حیطه شغل زن با مرد خیلی متفاوته زن میتونه ی پرستار باشع ی معلم باشه وی کارمند مرکز بهداشت باشه و کام ...

بقیشم بلاک کرد نه اقا شما حقتونه سنتون بره بالا و طلاق بگیرید و هی کات کنید . وگرنه میدونستی طرف اگه خواستگار داشت تو اینستا دایرکت جواب نمیداد ب من ابراز علاقه نمیکرد