2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم واسه امام حسین اگه حسینیه بزن میگم پول تموم نمیشه

اهان

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

دختر بد گیرت بیافته ۶ تومن دیگه ام باید قرض کنی بهش بدی تا برهپس درست تصمیم بگیرافسردگی که الان ۶۰ د ...

دختره هنوز عکساش تو،گوشیمه از مرکز خرید و عکس راحتی الان از ده تا بلاکم کرد و رفت

نی نی سایت: چصی چصی چصی

اخه اینایی که گفتی خواستگار براش از در و دیوار میباره توی سایت اعلام نمیکنه🫡

زیاد هستن 

تقریبا هفته ای 2 3 تا 

ولی نه خودم نه خانوادم دوست نداریم ازدواج کنم 

چون میخام اول ی خونه و ماشینی داشته باشم

تا در شان خودم باشه طرف 

اینجا هم نمیدونم چیشد اینجوری گفتم 

‌‌التماس دعا.

دختره هنوز عکساش تو،گوشیمه از مرکز خرید و عکس راحتی الان از ده تا بلاکم کرد و رفت

به درک😁

به مادرت بسپار یه دختر با خانواده بهت معرفی کنه آشنا بشی

نه از تو خیابون و مرکز خرید پیدا کنی

زیاد هستن تقریبا هفته ای 2 3 تا ولی نه خودم نه خانوادم دوست نداریم ازدواج کنم چون میخام اول ی خونه و ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم

معلومه دختر خوبی هستی و البته ساده

به درک😁به مادرت بسپار یه دختر با خانواده بهت معرفی کنه آشنا بشینه از تو خیابون و مرکز خرید پیدا کنی

اخه از نو اینستا خوشم اومد ازش . علوم پزشکی بود. مذهبی امروزی بود . کلی مثلا واس خودش مرز داشت و با هر کسی صحبت نمیکرد . بهم گفت دوستت دارم ولی بحث ک میشد میگفت من کی گفتم؟ از خونه سر کار عکس میداد عکساشم تو گوشیم بود الان پاک کردم . خب چرا دختری گ میگه دوستت دارم درکت میکنم یهو بلاک کنه از ده جا بره محو شه

نی نی سایت: چصی چصی چصی

بخدا شوخی کردم😂خواستگار زیاد دارم نمیخام ازدواج کنم حالا حالاها میخام اول مستقل شم بعد

ان شاالله

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون